Denetimlerde 173 idari para cezası kesildi!

ASAYİŞ 29.10.2020 - 11:19, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Denetimlerde 173 idari para cezası kesildi!

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü korona virüs salgınının yayılmasının önlenmesi kapsamında alınan tedbirlere yönelik denetim ve kontroller gerçekleştirdi. Denetim ve kontrollerde bin 239 iş yeri denetlenirken 21 bin 103 kişi sorgulandı. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü korona virüs salgınının önlenmesi için alınan tedbirlere uymayan iş yeri ve vatandaşlara yönelik denetim ve kontrol gerçekleştirdi. Koronavirüs salgınının yayılmasının önlenmesi kapsamında alınan tedbirlere istinaden gerçekleştirilen uygulamalarda bin 239 iş yeri denetlenirken, 21 bin 103 şahıs sorgulandı. Yapılan denetimlerde karantina ihlali yapan 16,  maske takma kuralına uymayan 141, ayakta yolcu kısıtlaması kuralına uymayan 8 sürücü, sosyal mesafe kuralına uymayan 5 kişi ve 3 işyerine olmak üzere, toplam 173 İdari para cezası uygulandı. Ayrıca çeşitli suçlardan aranan 66 kişi yakalandı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü korona virüs salgınının yayılmasının önlenmesi kapsamında alınan tedbirlere yönelik denetim ve kontroller gerçekleştirdi. Denetim ve kontrollerde bin 239 iş yeri denetlenirken 21 bin 103 kişi sorgulandı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü korona virüs salgınının önlenmesi için alınan tedbirlere uymayan iş yeri ve vatandaşlara yönelik denetim ve kontrol gerçekleştirdi. Koronavirüs salgınının yayılmasının önlenmesi kapsamında alınan tedbirlere istinaden gerçekleştirilen uygulamalarda bin 239 iş yeri denetlenirken, 21 bin 103 şahıs sorgulandı. Yapılan denetimlerde karantina ihlali yapan 16,  maske takma kuralına uymayan 141, ayakta yolcu kısıtlaması kuralına uymayan 8 sürücü, sosyal mesafe kuralına uymayan 5 kişi ve 3 işyerine olmak üzere, toplam 173 İdari para cezası uygulandı. Ayrıca çeşitli suçlardan aranan 66 kişi yakalandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.