“DEMOKRASİ ADINA UTANÇ VERİCİ”

SİYASET 29.11.2021 - 13:28, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“DEMOKRASİ ADINA UTANÇ VERİCİ”

CUMHURBAŞKANLIĞININ KUTLAMA ENGELİNE ÇAKIR’DAN TEPKİ
Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır, partilerinin 12 Aralık 2021 Pazar günü Haliç Kongre merkezinde gerçekleştireceği etkinliğin Cumhurbaşkanlığı program yapacak gerekçesiyle engellenmesinin demokrasi adına utanç verici olduğunu söyledi. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin ikinci kuruluş yıl dönümü için planlanan etkinliğe Cumhurbaşkanlığı’nın engel olduğunu söyledi. Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır, olanlara tepki göstererek bir açıklama yaptı. Çakır yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “12 Aralık’ta partimizin ikinci kuruluş yıldönümünü kutlayacaktık. Haliç Kongre Merkezine başvuru yapılmış ve o tarih için sözleşilmiş ve bizlere kutlamayı yapabilirsiniz denilmişti. Tüm hazırlıklarımızı yapmış iken şimdi bizlere Cumhurbaşkanlığı program yapacak diyerek engel çıkartıyorlar. Bu durum demokrasi adına utanç verici bir durumdur. Bu engel bile iktidarın partimizden ne derece çekindiğinin bir göstergesidir. Bir yer bulunur ve bizler ikinci kuruluş yıldönümümüzü kutlarız. Ama sağduyulu halkımız bu yapılanları sala unutmayacaktır” dedi.
CUMHURBAŞKANLIĞININ KUTLAMA ENGELİNE ÇAKIR’DAN TEPKİ

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır, partilerinin 12 Aralık 2021 Pazar günü Haliç Kongre merkezinde gerçekleştireceği etkinliğin Cumhurbaşkanlığı program yapacak gerekçesiyle engellenmesinin demokrasi adına utanç verici olduğunu söyledi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin ikinci kuruluş yıl dönümü için planlanan etkinliğe Cumhurbaşkanlığı’nın engel olduğunu söyledi. Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır, olanlara tepki göstererek bir açıklama yaptı. Çakır yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “12 Aralık’ta partimizin ikinci kuruluş yıldönümünü kutlayacaktık. Haliç Kongre Merkezine başvuru yapılmış ve o tarih için sözleşilmiş ve bizlere kutlamayı yapabilirsiniz denilmişti. Tüm hazırlıklarımızı yapmış iken şimdi bizlere Cumhurbaşkanlığı program yapacak diyerek engel çıkartıyorlar. Bu durum demokrasi adına utanç verici bir durumdur. Bu engel bile iktidarın partimizden ne derece çekindiğinin bir göstergesidir. Bir yer bulunur ve bizler ikinci kuruluş yıldönümümüzü kutlarız. Ama sağduyulu halkımız bu yapılanları sala unutmayacaktır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.