DEMİRKIRAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Çayırova 08.02.2021 - 15:16, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

DEMİRKIRAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

TEM Otoyolu üzeri İzmit’te meydana gelen trafik kazasında, kendisi ile aynı istikamette gitmekte olan TIR’a arkadan çarpan otomobilde hayatını kaybeden AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları üyesi Ahmet Demirkıran son yolculuğuna uğurlandı. TEM Otoyolu üzeri İzmit’te meydana gelen trafik kazasında kendisi ile aynı istikamette gitmekte olan TIR’a arkadan çarpan otomobilde AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları üyesi Ahmet Demirkıran hayatını kaybederken Sedat Özçelik ise ağır yaralanmıştı. Gençlerden birinin hayatını kaybettiği kazada otomobilin neredeyse yarısının Tır'ın dorsesinin altına girmesinin ardından Demirkıran ve Özçelik sıkıştıkları yerden kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. Ambulansla İzmit Seka Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınan Demirkıran, burada yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. TOPRAĞA VERİLDİ AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları’nda çok sevilen ikiliden Demirkıran Çayırova camiasını yasa boğdu. Kazada hayatını kaybeden Ahmet Demirkıran’ın cenazesi bugün öğle namazına müteakip Çayırova Garipler Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verildi. Ümit Medya ailesi olarak kazada yaşamını yitiren Ahmet Demirkıran’a Allah’tan rahmet, sevenlerine başsağlığı, yoğun bakımda yaşam savaşı veren Sedat Özçelik’e ise şifa diliyoruz.

TEM Otoyolu üzeri İzmit’te meydana gelen trafik kazasında, kendisi ile aynı istikamette gitmekte olan TIR’a arkadan çarpan otomobilde hayatını kaybeden AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları üyesi Ahmet Demirkıran son yolculuğuna uğurlandı.

TEM Otoyolu üzeri İzmit’te meydana gelen trafik kazasında kendisi ile aynı istikamette gitmekte olan TIR’a arkadan çarpan otomobilde AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları üyesi Ahmet Demirkıran hayatını kaybederken Sedat Özçelik ise ağır yaralanmıştı. Gençlerden birinin hayatını kaybettiği kazada otomobilin neredeyse yarısının Tır'ın dorsesinin altına girmesinin ardından Demirkıran ve Özçelik sıkıştıkları yerden kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. Ambulansla İzmit Seka Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınan Demirkıran, burada yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

TOPRAĞA VERİLDİ

AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları’nda çok sevilen ikiliden Demirkıran Çayırova camiasını yasa boğdu. Kazada hayatını kaybeden Ahmet Demirkıran’ın cenazesi bugün öğle namazına müteakip Çayırova Garipler Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verildi. Ümit Medya ailesi olarak kazada yaşamını yitiren Ahmet Demirkıran’a Allah’tan rahmet, sevenlerine başsağlığı, yoğun bakımda yaşam savaşı veren Sedat Özçelik’e ise şifa diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.