DEMİRCİ VE SOYLUÇİÇEK’TEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Çayırova 09.11.2020 - 10:50, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

DEMİRCİ VE SOYLUÇİÇEK’TEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Çayırova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı çöp kamyonu arkası elemanı olarak görevli Erkan Kılıç, feci bir iş kazası geçirmişti. Kılıç’ın iş kazası geçirdiği haberini alan bir önceki dönem Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ve CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek geçmiş olsun mesajı yayımladı. Eski Başkan Demirci yayımladığı mesajda, “Başkanlık dönemimizde çalışma arkadaşım olan Erkan Kılıç’ın iş kazası geçirerek beyin kanaması nedeniyle hastanede yattığını üzülerek öğrendim. Allah acil şifalar nasip etsin, Allah evlatlarına ve sevdiklerine bağışlasın” dedi. BİR AN ÖNCE SAĞLIĞINA KAVUSŞMASI DİLEĞİYLE… CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek ise, “Çayırova Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğünde çöp Kamyonu arkasında çalışırken, iş kazası sonucu beyin kanaması geçiren Erkan Kılıç kardeşimize geçmiş olsun dileklerimizle; acil şifalar diliyoruz.  Bir an önce sağlığına kavuşması ümidimizle” diyerek bir geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Çayırova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı çöp kamyonu arkası elemanı olarak görevli Erkan Kılıç, feci bir iş kazası geçirmişti. Kılıç’ın iş kazası geçirdiği haberini alan bir önceki dönem Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ve CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek geçmiş olsun mesajı yayımladı. Eski Başkan Demirci yayımladığı mesajda, “Başkanlık dönemimizde çalışma arkadaşım olan Erkan Kılıç’ın iş kazası geçirerek beyin kanaması nedeniyle hastanede yattığını üzülerek öğrendim. Allah acil şifalar nasip etsin, Allah evlatlarına ve sevdiklerine bağışlasın” dedi.

BİR AN ÖNCE SAĞLIĞINA KAVUSŞMASI DİLEĞİYLE…

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek ise, “Çayırova Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğünde çöp Kamyonu arkasında çalışırken, iş kazası sonucu beyin kanaması geçiren Erkan Kılıç kardeşimize geçmiş olsun dileklerimizle; acil şifalar diliyoruz.  Bir an önce sağlığına kavuşması ümidimizle” diyerek bir geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.