Darıcalı sağlık çalışanı ve ailesi korona oldu

SAĞLIK 03.09.2020 - 12:26, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Darıcalı sağlık çalışanı ve ailesi korona oldu

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli Serhat A. ve ailesinden 5 kişi korona virüse yakalandı. İstanbul’a yakın olan ve pandemi sürecinden bu yana yüksek vakaların çıktığı Darıca’da bir aileden 6 kişi Korona virüse yakalandı. Darıca Farabi Devlet Hastanesi’nde çalışan Serhat A. ile eşi, annesi, babası, oğlu ve kızının Korona virüs testleri pozitif çıktı. Sosyal medya hesabından haberi duyuran Serhat A. “Tüm arkadaşlarımdan dua beklerim. Hakkınızı helal edin, Allah’a emanet olun” dedi. Arslantaş ailesi karantinaya alındı. DİKKATİ VE TEDBİRİ ELDEN BIRAKMAYIN Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Serhat A. “Korona sağlık çalışanı olarak daha riskli bir meslek grubunda olmamıza rağmen bu sürece kadar ben ve ailem kendimizi koruduk. Korumaya da devam ediyoruz ancak şehir dışında gerçekleştirdiğimiz bir aile ziyaretinde bulaştığını düşündüğümüz koronaya karşı mücadelemiz devam ediyor. Durumu öğrenir öğrenmez, ben ve ailem hastaneye gittik. Bu durumu da sosyal medyada paylaşarak herkesin daha dikkatli ve tedbirli olmasını istedik. Sağlık çalışanı olarak bizim vatandaşlarımızdan tek istediğimiz bir şey var. Korona salgınına karşı lütfen herkes üzerine düşeni yapsın. Kimse bizim başımıza gelmez demesin. Dikkati, hijyeni, maskeyi ve tedbiri lütfen hayatınızdan çıkarmayın” ifadelerine yer verdi.

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli Serhat A. ve ailesinden 5 kişi korona virüse yakalandı. İstanbul’a yakın olan ve pandemi sürecinden bu yana yüksek vakaların çıktığı Darıca’da bir aileden 6 kişi Korona virüse yakalandı. Darıca Farabi Devlet Hastanesi’nde çalışan Serhat A. ile eşi, annesi, babası, oğlu ve kızının Korona virüs testleri pozitif çıktı. Sosyal medya hesabından haberi duyuran Serhat A. “Tüm arkadaşlarımdan dua beklerim. Hakkınızı helal edin, Allah’a emanet olun” dedi. Arslantaş ailesi karantinaya alındı.

DİKKATİ VE TEDBİRİ ELDEN BIRAKMAYIN

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Serhat A. “Korona sağlık çalışanı olarak daha riskli bir meslek grubunda olmamıza rağmen bu sürece kadar ben ve ailem kendimizi koruduk. Korumaya da devam ediyoruz ancak şehir dışında gerçekleştirdiğimiz bir aile ziyaretinde bulaştığını düşündüğümüz koronaya karşı mücadelemiz devam ediyor. Durumu öğrenir öğrenmez, ben ve ailem hastaneye gittik. Bu durumu da sosyal medyada paylaşarak herkesin daha dikkatli ve tedbirli olmasını istedik. Sağlık çalışanı olarak bizim vatandaşlarımızdan tek istediğimiz bir şey var. Korona salgınına karşı lütfen herkes üzerine düşeni yapsın. Kimse bizim başımıza gelmez demesin. Dikkati, hijyeni, maskeyi ve tedbiri lütfen hayatınızdan çıkarmayın” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.