Darıcalı minikler Kızılay gönüllüsü oldu

Darıca 01.11.2020 - 12:20, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Darıcalı minikler Kızılay gönüllüsü oldu

29 Ekim-4 Kasım Kızılay haftası nedeni ile Darıca’da hijyen ve deprem konusunda bilinçlendirilen çocuklara maske ve dezenfektan hediye edildi. 29 Ekim - 4 Kasım Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında Türk Kızılay Darıca Şube Başkanlığı, Darıca Millet Bahçesi’nde stant kurarak ziyarete gelen vatandaşları ve minikleri bilgilendirdi. Etkinliklerde bilgilendirici broşürlerin verildiği çocuklara maske ve dezenfektan da hediye edildi. Pandemi nedeni ile etkinlik çadırı kurduklarını belirten ve burada bilinçlendirme yaptıklarını belirten Kızılay Darıca Şubesi, depremin afet olduğu kadar pandeminin de afet olduğunu ve özellikle çocuklara hijyen konusunda neler yapmaları gerektiğini bilgisini verdiklerini belirtti. İzmir'de meydana gelen depremle alakalı hayatlarını kaybeden insanlara rahmet dileyen Kızılay Darıca Şubesi, Türkiye'nin bir deprem bölgesi olduğunu hatırlatarak insanlara bilinçli olmaları konusunda uyardı. Kızılay ekiplerinin bilinçlendirmesi sonrası standı ziyaret eden minikler Kızılay gönüllüsü oldu.

29 Ekim-4 Kasım Kızılay haftası nedeni ile Darıca’da hijyen ve deprem konusunda bilinçlendirilen çocuklara maske ve dezenfektan hediye edildi.

29 Ekim - 4 Kasım Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında Türk Kızılay Darıca Şube Başkanlığı, Darıca Millet Bahçesi’nde stant kurarak ziyarete gelen vatandaşları ve minikleri bilgilendirdi. Etkinliklerde bilgilendirici broşürlerin verildiği çocuklara maske ve dezenfektan da hediye edildi. Pandemi nedeni ile etkinlik çadırı kurduklarını belirten ve burada bilinçlendirme yaptıklarını belirten Kızılay Darıca Şubesi, depremin afet olduğu kadar pandeminin de afet olduğunu ve özellikle çocuklara hijyen konusunda neler yapmaları gerektiğini bilgisini verdiklerini belirtti. İzmir'de meydana gelen depremle alakalı hayatlarını kaybeden insanlara rahmet dileyen Kızılay Darıca Şubesi, Türkiye'nin bir deprem bölgesi olduğunu hatırlatarak insanlara bilinçli olmaları konusunda uyardı. Kızılay ekiplerinin bilinçlendirmesi sonrası standı ziyaret eden minikler Kızılay gönüllüsü oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.