Darıca yenilmeden dönüyor! 0-0

SPOR 25.02.2021 - 15:46, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Darıca yenilmeden dönüyor! 0-0

3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş, gruptaki 22.maçında deplasmanda konuk olduğu İskenderun FK ile 0-0 berabere kalarak değerli 1 puanı hanesine yazdırmayı başardı. Rakibini Play-Off potasının uzağında tutmayı başaran sarı yeşilliler, dış sahadaki yenilmezlik serisini 7 maça çıkardı. Darıca, İskenderun’dan puanla dönüyor. Misli.com 3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden sarı yeşilli ekibimiz, güçlü rakibi İskenderun FK ile golsüz berabere kalarak son 5 maçta 3.beraberliğini elde etti.  5 Temmuz Stadı’nda oynanan karşılaşma her iki tarafa da gidip gelirken, temsilcimiz golle burun buruna geldiği pozisyonlar yakaladı. Ahmet Kutluer ve Berat Eyüpoğlu final paslarındaki tercih hataları nedeniyle fırsatları değerlendiremezken, Nebi Tiryakioğlu’nun bir topu direkte patladı. Sahadan 1 puanla ayrılan Darıca G.B, puanını 34’e yükselterek beraberlikler haftasında sıralamadaki yerini korudu. Darıca G.B gelecek hafta sahasında averajla ikinci sırada bulunan Belediye Kütahyaspor’u ağırlayacak.  

3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş, gruptaki 22.maçında deplasmanda konuk olduğu İskenderun FK ile 0-0 berabere kalarak değerli 1 puanı hanesine yazdırmayı başardı. Rakibini Play-Off potasının uzağında tutmayı başaran sarı yeşilliler, dış sahadaki yenilmezlik serisini 7 maça çıkardı.

Darıca, İskenderun’dan puanla dönüyor. Misli.com 3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden sarı yeşilli ekibimiz, güçlü rakibi İskenderun FK ile golsüz berabere kalarak son 5 maçta 3.beraberliğini elde etti.  5 Temmuz Stadı’nda oynanan karşılaşma her iki tarafa da gidip gelirken, temsilcimiz golle burun buruna geldiği pozisyonlar yakaladı. Ahmet Kutluer ve Berat Eyüpoğlu final paslarındaki tercih hataları nedeniyle fırsatları değerlendiremezken, Nebi Tiryakioğlu’nun bir topu direkte patladı. Sahadan 1 puanla ayrılan Darıca G.B, puanını 34’e yükselterek beraberlikler haftasında sıralamadaki yerini korudu. Darıca G.B gelecek hafta sahasında averajla ikinci sırada bulunan Belediye Kütahyaspor’u ağırlayacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.