Darıca tur için gidecek!

SPOR 23.11.2020 - 09:53, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Darıca tur için gidecek!

İki kulvarda yoluna devam eden Darıca Gençlerbirliği A.Ş, gözünü Ziraat Türkiye Kupası’na çevirdi. Ligde üst üste aldığı 2 galibiyetin moraliyle hazırlıklarını sürdüren sarı yeşilliler, Çarşamba günü oynayacağı kupa maçında Royal Hastanesi Bandırmaspor’u elemek istiyor. Darıca Gençlerbirliği A.Ş,  Ziraat Türkiye Kupası 4.tur maçında Çarşamba günü deplasmanda Royal Hastanesi Bandırmaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. Dün saat 13.00’te yapılan ve yaklaşık 1 buçuk saat süren antrenmanda sarı yeşilli futbolcuların moralli oldukları öğrenilirken, temsilcimiz kupa serüvenine yeni bir zafer eklemek adına Bandırma mücadelesine galibiyet parolası ile hazırlanıyor. Kupada Belediye Kütahyaspor ve Zonguldak Kömürspor gibi takımları deplasmanda yenerek turlayan sarı yeşilliler, bir kez daha deplasmanda kazanarak bir üst turda Süper Lig’den gelecek bir ekibe rakip olmak istiyor. Darıca G.B bugün saat 13.00’te yapacağı taktik çalışmasıyla hazırlıklarını sürdürecek.

İki kulvarda yoluna devam eden Darıca Gençlerbirliği A.Ş, gözünü Ziraat Türkiye Kupası’na çevirdi. Ligde üst üste aldığı 2 galibiyetin moraliyle hazırlıklarını sürdüren sarı yeşilliler, Çarşamba günü oynayacağı kupa maçında Royal Hastanesi Bandırmaspor’u elemek istiyor.

Darıca Gençlerbirliği A.Ş,  Ziraat Türkiye Kupası 4.tur maçında Çarşamba günü deplasmanda Royal Hastanesi Bandırmaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. Dün saat 13.00’te yapılan ve yaklaşık 1 buçuk saat süren antrenmanda sarı yeşilli futbolcuların moralli oldukları öğrenilirken, temsilcimiz kupa serüvenine yeni bir zafer eklemek adına Bandırma mücadelesine galibiyet parolası ile hazırlanıyor. Kupada Belediye Kütahyaspor ve Zonguldak Kömürspor gibi takımları deplasmanda yenerek turlayan sarı yeşilliler, bir kez daha deplasmanda kazanarak bir üst turda Süper Lig’den gelecek bir ekibe rakip olmak istiyor. Darıca G.B bugün saat 13.00’te yapacağı taktik çalışmasıyla hazırlıklarını sürdürecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.