Darıca’nın yabani hayatı cumartesi de görülmeye değer

Darıca 05.03.2021 - 16:59, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Darıca’nın yabani hayatı cumartesi de görülmeye değer

Darıca Faruk Yalçın Zoo ziyaretçileri ile cumartesi günleri yeniden bir araya geliyor. Hafta içi 10.00-17.30 saatleri arasında açık olan hayvanat bahçesi kontrollü normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte cumartesi de günleri ziyarete açılıyor. Darıca Faruk Yalçın Zoo yetkililerinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “6 Mart Cumartesi günü maske, sosyal mesafe ve hijyen başta olmak üzere tüm önlemlerini en üst seviyede uygulayarak ziyaretçilerimizle yeniden bir araya geliyoruz. Gişelerimiz 16:30 itibariyle bilet satışına kapanacaktır. Bu nedenle planlarınızı yaparken ziyaret saatinize dikkat etmenizi önemle rica ederiz. Parkımız sokağa çıkma kısıtlamaları nedeni ile Pazar günleri ziyarete kapalı olacaktır. TÜM TEDBİRLERİMİZİ ALDIK 5 Aralık 2020’den bu yana COVID-19 salgınına karşı aldığımız önlemler kapsamında ziyarete kapatmak zorunda olduğumuz parkımızda yaşam, misafirlerimizin, ekip üyelerimizin ve hayvanlarımızın sürekli refahına olan bağlılığımızın ve sorumluluklarımızın bir parçası olarak devam etti ve hayvanlarımızın bakımı en iyi şekilde sağlandı. Ziyarete kapalı olduğumuz tüm süre boyunca bakımını sağlamakla yükümlü olduğumuz 2.000’den fazla kalıcı sakinle, asla kapanmadık ve çalışmaya ara vermedik. Bu süreçte sizleri çok özledik. Tüm Covid-19 tedbirlerimizi aldık. Sizleri yeniden buluşmak üzere Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı’na bekliyoruz! ALINAN ÖNLEMLER Ziyaretçilerimizin, personelimizin ve parkımızda koruma altında bulunan hayvanlarımızın güvenliği için salgın başlangıcında aldığımız önlemler hala geçerli. Çalışma şeklimizi salgın sürecine uyumlu olarak özveri sürdürüyoruz. Parkımızın açılması ile birlikte FYZoo olarak aldığımız önlemlerin yanı sıra hepimizin uyması gereken bazı kurallar belirledik. Sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymamız ve maske kullanımı hepimizin sağlığı açısından son derece önem taşıyor. Kurallara uymanızı kendi sağlığınız ve toplum sağlığı için önemle rica ediyoruz. KAFENİN OTURMA ALANI KAPALI Parkımız hafta içi her gün ve Cumartesi günleri sabah saat 10:00 ile akşam saat 17:30 saatleri arasında ziyarete açık olacaktır. Parkımıza yapılan ziyaretlerde maske kullanımı hem ziyaretçilerimiz hem de çalışanlarımız için zorunlu olacaktır. Parkımızda yer alan kapalı alanlar akvaryum ve sürüngen evi tümü ziyarete kapalı olacaktır. Parkımız içerisinde yer alan Park Cafe hizmet verecek fakat kafemizin oturma alanları hizmet vermeyecektir. Tren turu, oyun parkı, çocuk etkinlikleri geçici olarak hizmet vermeyecektir. Çıkış bölümünde bulunan mağazamız sınırlı olarak hizmet verecektir. Ziyarete Kapalı Alanlar: Oyun parkı Akvaryum Sürüngen Evi Park kafe dışındaki yeme-içme alanları

Darıca Faruk Yalçın Zoo ziyaretçileri ile cumartesi günleri yeniden bir araya geliyor. Hafta içi 10.00-17.30 saatleri arasında açık olan hayvanat bahçesi kontrollü normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte cumartesi de günleri ziyarete açılıyor. Darıca Faruk Yalçın Zoo yetkililerinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “6 Mart Cumartesi günü maske, sosyal mesafe ve hijyen başta olmak üzere tüm önlemlerini en üst seviyede uygulayarak ziyaretçilerimizle yeniden bir araya geliyoruz. Gişelerimiz 16:30 itibariyle bilet satışına kapanacaktır. Bu nedenle planlarınızı yaparken ziyaret saatinize dikkat etmenizi önemle rica ederiz. Parkımız sokağa çıkma kısıtlamaları nedeni ile Pazar günleri ziyarete kapalı olacaktır.

TÜM TEDBİRLERİMİZİ ALDIK

5 Aralık 2020’den bu yana COVID-19 salgınına karşı aldığımız önlemler kapsamında ziyarete kapatmak zorunda olduğumuz parkımızda yaşam, misafirlerimizin, ekip üyelerimizin ve hayvanlarımızın sürekli refahına olan bağlılığımızın ve sorumluluklarımızın bir parçası olarak devam etti ve hayvanlarımızın bakımı en iyi şekilde sağlandı. Ziyarete kapalı olduğumuz tüm süre boyunca bakımını sağlamakla yükümlü olduğumuz 2.000’den fazla kalıcı sakinle, asla kapanmadık ve çalışmaya ara vermedik. Bu süreçte sizleri çok özledik. Tüm Covid-19 tedbirlerimizi aldık. Sizleri yeniden buluşmak üzere Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı’na bekliyoruz!

ALINAN ÖNLEMLER

Ziyaretçilerimizin, personelimizin ve parkımızda koruma altında bulunan hayvanlarımızın güvenliği için salgın başlangıcında aldığımız önlemler hala geçerli. Çalışma şeklimizi salgın sürecine uyumlu olarak özveri sürdürüyoruz. Parkımızın açılması ile birlikte FYZoo olarak aldığımız önlemlerin yanı sıra hepimizin uyması gereken bazı kurallar belirledik. Sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymamız ve maske kullanımı hepimizin sağlığı açısından son derece önem taşıyor. Kurallara uymanızı kendi sağlığınız ve toplum sağlığı için önemle rica ediyoruz.

KAFENİN OTURMA ALANI KAPALI

Parkımız hafta içi her gün ve Cumartesi günleri sabah saat 10:00 ile akşam saat 17:30 saatleri arasında ziyarete açık olacaktır. Parkımıza yapılan ziyaretlerde maske kullanımı hem ziyaretçilerimiz hem de çalışanlarımız için zorunlu olacaktır. Parkımızda yer alan kapalı alanlar akvaryum ve sürüngen evi tümü ziyarete kapalı olacaktır. Parkımız içerisinde yer alan Park Cafe hizmet verecek fakat kafemizin oturma alanları hizmet vermeyecektir. Tren turu, oyun parkı, çocuk etkinlikleri geçici olarak hizmet vermeyecektir. Çıkış bölümünde bulunan mağazamız sınırlı olarak hizmet verecektir.

Ziyarete Kapalı Alanlar:

Oyun parkı

Akvaryum

Sürüngen Evi

Park kafe dışındaki yeme-içme alanları

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.