Darıca İHO’dan eğitim mesajı

EĞİTİM 10.10.2020 - 22:04, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Darıca İHO’dan eğitim mesajı

Darıca İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Vedat Demirtaş salgın dolayısıyla öğrencilerin eğitimden uzak kalmaması adına veli ve öğrencilere çağrıda bulundu. Salgın dolayısıyla geçilen uzaktan eğitim ve kademeli olarak açılan yüz yüze eğitime geçilen sistemde, virüs dolayısıyla öğrencilerin etkilenmemesini isteyen Darıca İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Vedat Demirtaş öğrenci ve velilere yönelik bir mesaj yayınladı. Müdür Demirtaş şu ifadelere yer verdi; “Değerli Velilerimiz,  Kolay olmayan bir salgın sürecinden geçiyoruz. Salgının getirdikleri evlerde başka türlü yaşanıyor ve salgın hepimizi farklı etkiliyor. Bu durum sizi yorabilir, kaygılandırabilir; ancak bu kaygıyı çocuklarımız için yönetmek zorundayız. “ÖĞRETMENE VE DERSE GÖSTERDİĞİNİZ SAYGI GÜCÜMÜZE GÜÇ KATACAK” Sevgili çocuklarımız, Salgın sürecinde bizler canlı derslerle yanınızda olmaya çalışırken sizlerin de karşımızda yüz yüze ders ortamında gibi ders dinlerken ki haliniz bizim en büyük gücümüz. Sizin dersin akışını bozan konuşmalardan ve davranışlardan, canlı ders sırasında sistemden isim değişikliği yapmaktan kaçınmalarınız, verilen ödevleri zamanında yapmanız, bol kitap okumanız, öğretmene ve derse gösterdiğiniz saygı gücümüze daha da güç katacak. “KOLAY OLMADIĞINI BİLİYORUZ” Alışkanlıkları değiştirmenin, ekrandan ders dinlemenin, dersi takip etmenin kolay olmadığını biliyoruz. Peki siz EBA canlı ders yaparken öğretmeniyle göz göze olmadığı halde dersini dinleyen çocukların "öz denetim" yani "kendi sorumluluğu alma" becerisini kazandığını biliyor musunuz? Bu, sizler için ilerde büyük bir avantaja dönüşecek bir kriz aslında. Problemler ve fırsatlar bir arada yol alıyor. Yeter ki, bunların farkında olalım. Değerli velilerimiz, sevgili öğrencilerimiz, bu zorlu günlerde birlikte daha çok iş birliği, sevgi ve emekle yol almak dileklerimizle.”

Darıca İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Vedat Demirtaş salgın dolayısıyla öğrencilerin eğitimden uzak kalmaması adına veli ve öğrencilere çağrıda bulundu.

Salgın dolayısıyla geçilen uzaktan eğitim ve kademeli olarak açılan yüz yüze eğitime geçilen sistemde, virüs dolayısıyla öğrencilerin etkilenmemesini isteyen Darıca İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Vedat Demirtaş öğrenci ve velilere yönelik bir mesaj yayınladı. Müdür Demirtaş şu ifadelere yer verdi; “Değerli Velilerimiz,  Kolay olmayan bir salgın sürecinden geçiyoruz. Salgının getirdikleri evlerde başka türlü yaşanıyor ve salgın hepimizi farklı etkiliyor. Bu durum sizi yorabilir, kaygılandırabilir; ancak bu kaygıyı çocuklarımız için yönetmek zorundayız.

“ÖĞRETMENE VE DERSE GÖSTERDİĞİNİZ SAYGI GÜCÜMÜZE GÜÇ KATACAK”

Sevgili çocuklarımız, Salgın sürecinde bizler canlı derslerle yanınızda olmaya çalışırken sizlerin de karşımızda yüz yüze ders ortamında gibi ders dinlerken ki haliniz bizim en büyük gücümüz. Sizin dersin akışını bozan konuşmalardan ve davranışlardan, canlı ders sırasında sistemden isim değişikliği yapmaktan kaçınmalarınız, verilen ödevleri zamanında yapmanız, bol kitap okumanız, öğretmene ve derse gösterdiğiniz saygı gücümüze daha da güç katacak.

“KOLAY OLMADIĞINI BİLİYORUZ”

Alışkanlıkları değiştirmenin, ekrandan ders dinlemenin, dersi takip etmenin kolay olmadığını biliyoruz. Peki siz EBA canlı ders yaparken öğretmeniyle göz göze olmadığı halde dersini dinleyen çocukların "öz denetim" yani "kendi sorumluluğu alma" becerisini kazandığını biliyor musunuz? Bu, sizler için ilerde büyük bir avantaja dönüşecek bir kriz aslında. Problemler ve fırsatlar bir arada yol alıyor. Yeter ki, bunların farkında olalım. Değerli velilerimiz, sevgili öğrencilerimiz, bu zorlu günlerde birlikte daha çok iş birliği, sevgi ve emekle yol almak dileklerimizle.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.