Darıca G.B’nin maç takvimi belli oluyor

SPOR 01.09.2020 - 11:15, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Darıca G.B’nin maç takvimi belli oluyor

Temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş’nin mücadele ettiği 3. Lig fikstür çekimi bugün JW Marriott Otel'de yapılacak TFF Olağan Genel Kurul Toplantısı'nın ardından Ancyra Salonu'nda TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig kulüpleri delegelerinin katılımı ile gerçekleşecek. Kağıt üstünde kolay bir guruba düşen sarı yeşillilerin rakipleri ile oynayacağı deplasman maçları baz alındığında en yakın deplasman 57 km ile İstanbul temsilcisi Çengelköyspor, en uzak deplasman ise 1365 km ile Ağrı 1970 Spor olarak göze çarpıyor. Yeni sezonda 17 takımlı 2.Grup’ta mücadele edecek olan sarı yeşillilerin grubunda Ağrı 1970 Spor,  Belediye Kütahyaspor,  Büyükçekmece Tepecikspor,  Ceyhanspor,  Çengelköyspor,  Erzinspor,  Fethiyespor,  Halide Edip Adıvarspor,  Kahta 02 Spor,  Karaman Belediyespor,  Mardin Büyükşehir Başakspor,  Nazilli Belediyespor,  Tekirdağspor,  Tokatspor,  Yomraspor ve Yozgat 1959 FK takımları yer alıyor.

Temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş’nin mücadele ettiği 3. Lig fikstür çekimi bugün JW Marriott Otel'de yapılacak TFF Olağan Genel Kurul Toplantısı'nın ardından Ancyra Salonu'nda TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig kulüpleri delegelerinin katılımı ile gerçekleşecek.

Kağıt üstünde kolay bir guruba düşen sarı yeşillilerin rakipleri ile oynayacağı deplasman maçları baz alındığında en yakın deplasman 57 km ile İstanbul temsilcisi Çengelköyspor, en uzak deplasman ise 1365 km ile Ağrı 1970 Spor olarak göze çarpıyor. Yeni sezonda 17 takımlı 2.Grup’ta mücadele edecek olan sarı yeşillilerin grubunda Ağrı 1970 Spor,  Belediye Kütahyaspor,  Büyükçekmece Tepecikspor,  Ceyhanspor,  Çengelköyspor,  Erzinspor,  Fethiyespor,  Halide Edip Adıvarspor,  Kahta 02 Spor,  Karaman Belediyespor,  Mardin Büyükşehir Başakspor,  Nazilli Belediyespor,  Tekirdağspor,  Tokatspor,  Yomraspor ve Yozgat 1959 FK takımları yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.