Darıca G.B maçının hakemi açıklandı!

17.09.2020 - 10:40, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Darıca G.B maçının hakemi açıklandı!

Merkez Hakem Kurulu(MHK), 3.Lig’de 2020-21 sezonunun ilk haftasında görev alacak olan hakemleri açıkladı. Temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş’nin 20 Eylül Pazar günü Yomraspor’a konuk olacağı zorlu 90 dakikayı İzmir bölgesi hakemlerinden Berkay Erdemir yönetecek. İzmirli hakem, geçen sezon pandemi nedeniyle liglere ara verilmeden önce oynanan son hafta maçında Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Gebzespor’un sahasında Beşyüzevlerspor’u ağırladığı ve 2-1 kazandığı maçta düdük çalmıştı. İLK PROFESYONEL LİG MAÇI Klasman atlayarak 3.Lig’de maç yönetme hakkı kazanan Erdemir, kariyerinde ilk kez profesyonel lig maçında düdük çalacak. Erdemir’in yardımcılıklarını yine İzmir bölgesinden Uğur Erdoğan ve Ercan Akdeniz yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak ise Gökhan Özdemir görevlendirildi.

Merkez Hakem Kurulu(MHK), 3.Lig’de 2020-21 sezonunun ilk haftasında görev alacak olan hakemleri açıkladı. Temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş’nin 20 Eylül Pazar günü Yomraspor’a konuk olacağı zorlu 90 dakikayı İzmir bölgesi hakemlerinden Berkay Erdemir yönetecek. İzmirli hakem, geçen sezon pandemi nedeniyle liglere ara verilmeden önce oynanan son hafta maçında Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Gebzespor’un sahasında Beşyüzevlerspor’u ağırladığı ve 2-1 kazandığı maçta düdük çalmıştı.

İLK PROFESYONEL LİG MAÇI

Klasman atlayarak 3.Lig’de maç yönetme hakkı kazanan Erdemir, kariyerinde ilk kez profesyonel lig maçında düdük çalacak. Erdemir’in yardımcılıklarını yine İzmir bölgesinden Uğur Erdoğan ve Ercan Akdeniz yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak ise Gökhan Özdemir görevlendirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.