Darıca’dan Kahramanmaraş’a Gönül Bağı

Darıca 25.02.2021 - 11:34, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Darıca’dan Kahramanmaraş’a Gönül Bağı

Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. Yıldönümü anısına Darıca’da anma töreni düzenlendi. Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Kahramanmaraş Dernekler Federasyonu Başkanı Uğur Yinanç ve vatandaşların katıldığı törende İstiklal Kahramanları ve şehitler dualarla anıldı. Kurtuluş Bayramı münasebetiyle düzenlenen etkinlikte, Milli Mücadele’yi yansıtan onlarca fotoğraf sergilendi. Etkinlikte, Kocaeli ve Kahramanmaraş arasındaki bin kilometrenin üzerindeki mesafenin gönül birliğine engel olmadığı ifade edildi. Katılımcılar, etkinliği düzenleyen Kahramanmaraşlı dondurma ustası Haydar Gökşen’e teşekkürlerini iletti.  

Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. Yıldönümü anısına Darıca’da anma töreni düzenlendi.

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Kahramanmaraş Dernekler Federasyonu Başkanı Uğur Yinanç ve vatandaşların katıldığı törende İstiklal Kahramanları ve şehitler dualarla anıldı. Kurtuluş Bayramı münasebetiyle düzenlenen etkinlikte, Milli Mücadele’yi yansıtan onlarca fotoğraf sergilendi. Etkinlikte, Kocaeli ve Kahramanmaraş arasındaki bin kilometrenin üzerindeki mesafenin gönül birliğine engel olmadığı ifade edildi. Katılımcılar, etkinliği düzenleyen Kahramanmaraşlı dondurma ustası Haydar Gökşen’e teşekkürlerini iletti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.