Darıca’dan İzmirli çocuklara oyuncak

Darıca 05.11.2020 - 09:34, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Darıca’dan İzmirli çocuklara oyuncak

Darıca Yaşlılar Derneği (YAS-DER) İzmir depreminden en fazla etkilenen çocukların acılarını bir nebze olsun unutturabilmek için oyuncak kampanyası başlattı. Darıca Yaşlılar Derneği (YAS-DER) İzmir’de meydana gelen depremden etkilenen çocuklar için kendi imkanlarıyla özel bir sosyal sorumluluk projesi başlattı. Sosyal medya hesaplarından deprem bölgesindeki çocuklar için kampanya başlatan YAS-DER’e büyük bir destek geldi. Projeye vatandaşlar ve sivil toplum kuruluşları da destek verdi. Darıca Yaşlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkan Kudret Sekban, projeye destek vermeye tüm Darıcalıları davet etti. Çocuklar acıyı bir nebze olsun unutabilecek Sosyal sorumluluk projesi için yeterli katılım olduğunda oyuncakları İzmir depremzedesi çocuklara ulaştıracaklarını söyleyen Darıca Yaşlılar Derneği Başkanı Kudret Sekban, “Depremden etkilenen çocuklarımız için Yaşlılar Derneği olarak ne yapabiliriz diye düşündük. Çocukların oyuncakları çok sevdiğini ve onlarla oynarken bir anlık da olsa üzüntülerini unutabileceğine karar verdik. Sosyal sorumluluk projemize birçok kesimden destek geldi. Projemizi duymayan Darıcalılara buradan seslenerek projemize katılmaya davet ediyorum. Oyuncaklarımızı toparladığımızda çocuklarımıza ulaştıracağız” diye konuştu.

Darıca Yaşlılar Derneği (YAS-DER) İzmir depreminden en fazla etkilenen çocukların acılarını bir nebze olsun unutturabilmek için oyuncak kampanyası başlattı.

Darıca Yaşlılar Derneği (YAS-DER) İzmir’de meydana gelen depremden etkilenen çocuklar için kendi imkanlarıyla özel bir sosyal sorumluluk projesi başlattı. Sosyal medya hesaplarından deprem bölgesindeki çocuklar için kampanya başlatan YAS-DER’e büyük bir destek geldi. Projeye vatandaşlar ve sivil toplum kuruluşları da destek verdi. Darıca Yaşlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkan Kudret Sekban, projeye destek vermeye tüm Darıcalıları davet etti.

Çocuklar acıyı bir nebze olsun unutabilecek

Sosyal sorumluluk projesi için yeterli katılım olduğunda oyuncakları İzmir depremzedesi çocuklara ulaştıracaklarını söyleyen Darıca Yaşlılar Derneği Başkanı Kudret Sekban, “Depremden etkilenen çocuklarımız için Yaşlılar Derneği olarak ne yapabiliriz diye düşündük. Çocukların oyuncakları çok sevdiğini ve onlarla oynarken bir anlık da olsa üzüntülerini unutabileceğine karar verdik. Sosyal sorumluluk projemize birçok kesimden destek geldi. Projemizi duymayan Darıcalılara buradan seslenerek projemize katılmaya davet ediyorum. Oyuncaklarımızı toparladığımızda çocuklarımıza ulaştıracağız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.