Darıca’dan İzmir’e gıda yardımı

Darıca 05.11.2020 - 09:40, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Darıca’dan İzmir’e gıda yardımı

Kızılay Darıca Şubesi’nin 30 Ekim İzmir depremi mağdurlarına yönelik gerçekleştirdiği yardım kampanyası devam ediyor. 30 Ekim Cuma günü İzmir’de 6.6 büyüklüğünde meydana gelen depremden etkilenen İzmirliler için Darıca’da bulunan sivil toplum kuruluşları yardım etmeye devam ediyor. Kızılay Darıca Şubesi de İzmir depremzedelerinin ihtiyacı olan kuru bakliyatları temin ediyor. Kızılay Darıca Şubesi’nden yapılan açıklamada, “Darıca Kaymakamlığımızın öncülüğünde yürütülen, deprem mağduru kardeşlerimize yönelik yardım çalışmalarımız devam ediyor. İzmir’de yaşanan deprem nedeniyle bölgede yaşayan vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu yeni battaniye ve gıda yardımlarını Adnan Menderes Kültür Merkezinde bulunan Darıca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na teslim edebilirsiniz. Gıda maddeleri standart gıda kolileri haline getirilerek bağışlanacak yeni battaniyeler ile birlikte; Valiliğimizin (AFAD ) koordinesinde İzmir’e ulaştırılacaktır” ifadelerine yer verildi.  

Kızılay Darıca Şubesi’nin 30 Ekim İzmir depremi mağdurlarına yönelik gerçekleştirdiği yardım kampanyası devam ediyor.

30 Ekim Cuma günü İzmir’de 6.6 büyüklüğünde meydana gelen depremden etkilenen İzmirliler için Darıca’da bulunan sivil toplum kuruluşları yardım etmeye devam ediyor. Kızılay Darıca Şubesi de İzmir depremzedelerinin ihtiyacı olan kuru bakliyatları temin ediyor. Kızılay Darıca Şubesi’nden yapılan açıklamada, “Darıca Kaymakamlığımızın öncülüğünde yürütülen, deprem mağduru kardeşlerimize yönelik yardım çalışmalarımız devam ediyor. İzmir’de yaşanan deprem nedeniyle bölgede yaşayan vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu yeni battaniye ve gıda yardımlarını Adnan Menderes Kültür Merkezinde bulunan Darıca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na teslim edebilirsiniz. Gıda maddeleri standart gıda kolileri haline getirilerek bağışlanacak yeni battaniyeler ile birlikte; Valiliğimizin (AFAD ) koordinesinde İzmir’e ulaştırılacaktır” ifadelerine yer verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.