Darıca’dan bir yenilik daha

Darıca 29.01.2021 - 16:34, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Darıca’dan bir yenilik daha

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Piri Reis Mahallesinde bulunan yüzme havuzu tesisini genişleterek kadınlara özel fitness salonunu açacak. Spor şehri Darıca için var gücüyle çalışan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, müjdeli haberi sosyal medya hesabı üzerinden verdi. Başkan Bıyık açıklamasında, “Piri Reis Mahallemizde bulunan kadınlar yüzme havuzumuzun bulunduğu tesisi genişleterek kadınlara özel fitness salonumuzu da ekliyoruz. Pandemi sonrası tüm hanımları kalorileri yakmak ve sağlıklı yaşam için tesislerimize bekliyoruz” dedi.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Piri Reis Mahallesinde bulunan yüzme havuzu tesisini genişleterek kadınlara özel fitness salonunu açacak.

Spor şehri Darıca için var gücüyle çalışan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, müjdeli haberi sosyal medya hesabı üzerinden verdi. Başkan Bıyık açıklamasında, “Piri Reis Mahallemizde bulunan kadınlar yüzme havuzumuzun bulunduğu tesisi genişleterek kadınlara özel fitness salonumuzu da ekliyoruz. Pandemi sonrası tüm hanımları kalorileri yakmak ve sağlıklı yaşam için tesislerimize bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.