Darıca’da okul bahçelerine ağaçlar dikiliyor!

Darıca 13.10.2020 - 21:17, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Darıca’da okul bahçelerine ağaçlar dikiliyor!

Son günlerde sayıları artan orman yangınları nedeniyle okul bahçelerinde fidan dikimi çağrısında bulunan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’a ilk yanıt Darıca’dan gelerek Neşet Yalçın Anadolu Lisesi bahçesinde fıstık ve sedir fidanları toprakla buluştu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, son günlerde sayıları artan orman yangınları nedeniyle fidan dikmeleri çağrısında bulunmuştu. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un çağrısını dikkate alarak Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz ile birlikte Neşet Yalçın Anadolu Lisesi bahçesinde fıstık ve sedir fidanlarını toprakla buluşturdu. Fidan dikimi sonrasında açıklamalarda bulunan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Yüzyüze eğitimin başlamasıyla birlikte Milli Eğitim Bakanı Sayın Ziya Selçuk'un okullarda fidan dikilmesi yönündeki çağrısıyla ilçemiz genelindeki bütün okullarda fidan dikimi gerçekleştiriyoruz. Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz ve öğretmenlerimizle Neşet Yalçın Anadolu Lisesi bahçesinde fıstık ve sedir fidanlarını toprakla buluşturduk” dedi. FİDAN DİKİMİ DİĞER OKULLARDA DA DEVAM EDECEK Darıca’da fidan dikimlerine diğer okul bahçelerinde de devam edeceklerini dile getiren Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, “Güzel ülkemizde, yanan ormanların hüznünü bir kez daha yaşıyoruz. İkinci aşamada ilk ders zili ile birlikte öğretmenlerimiz başta olmak üzere tüm öğretmenlerimizi, öğrencileri evlerine uğurladıktan sonra okul bahçelerinin toprağına fidan diktik. Darıca’da ilk olarak belediye başkanımız Muzaffer Bıyık ile birlikte Neşet Yalçın Anadolu Lisesi bahçesinde fidan dikimimizi gerçekleştirdik. Fidan dikimlerimize diğer okul bahçelerimizde de devam edeceğiz” diye konuştu.

Son günlerde sayıları artan orman yangınları nedeniyle okul bahçelerinde fidan dikimi çağrısında bulunan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’a ilk yanıt Darıca’dan gelerek Neşet Yalçın Anadolu Lisesi bahçesinde fıstık ve sedir fidanları toprakla buluştu.
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, son günlerde sayıları artan orman yangınları nedeniyle fidan dikmeleri çağrısında bulunmuştu. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un çağrısını dikkate alarak Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz ile birlikte Neşet Yalçın Anadolu Lisesi bahçesinde fıstık ve sedir fidanlarını toprakla buluşturdu. Fidan dikimi sonrasında açıklamalarda bulunan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Yüzyüze eğitimin başlamasıyla birlikte Milli Eğitim Bakanı Sayın Ziya Selçuk'un okullarda fidan dikilmesi yönündeki çağrısıyla ilçemiz genelindeki bütün okullarda fidan dikimi gerçekleştiriyoruz. Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz ve öğretmenlerimizle Neşet Yalçın Anadolu Lisesi bahçesinde fıstık ve sedir fidanlarını toprakla buluşturduk” dedi.


FİDAN DİKİMİ DİĞER OKULLARDA DA DEVAM EDECEK

Darıca’da fidan dikimlerine diğer okul bahçelerinde de devam edeceklerini dile getiren Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, “Güzel ülkemizde, yanan ormanların hüznünü bir kez daha yaşıyoruz. İkinci aşamada ilk ders zili ile birlikte öğretmenlerimiz başta olmak üzere tüm öğretmenlerimizi, öğrencileri evlerine uğurladıktan sonra okul bahçelerinin toprağına fidan diktik. Darıca’da ilk olarak belediye başkanımız Muzaffer Bıyık ile birlikte Neşet Yalçın Anadolu Lisesi bahçesinde fidan dikimimizi gerçekleştirdik. Fidan dikimlerimize diğer okul bahçelerimizde de devam edeceğiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.