“Darıca’da hayatı kolaylaştırmak için çalışıyoruz”

Darıca 01.11.2020 - 16:19, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“Darıca’da hayatı kolaylaştırmak için çalışıyoruz”

“Darıca’da hayatı kolaylaştırmak için çalışıyoruz”
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Osmangazi Mahallesi’nde devam eden alt ve üst yapı çalışmalarını inceledi. Başkan Bıyık çöp konteynerlerinin yer altına alındığını belirterek, “Vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için çalışıyoruz” dedi. Osmangazi Mahallesi’nde devam eden alt ve üst yapı çalışmalarını inceleyen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a, Osmangazi Mahalle Muhtarı Kenan Demirbaş da eşlik etti. Mahallede yürütülen çalışmaları inceleyen Başkan Bıyık ve Muhtar Demirbaş, esnafla bir araya gelerek esnafın sorun ve taleplerini dinledi. Ziyaret sonrasında açıklama yapan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin desteğiyle, Darıca’da 80 milyon TL’yi aşan altyapı projesi çalışmalarında tamamlanan cadde ve sokaklarda başlattığımız üstyapı çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor” diye konuştu. İŞLERİ KOLAYLAŞTIRMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ Prestij cadde uygulamaları kapsamında altyapısı yenilenen Aşıroğlu Caddesi’nde başlatılan üst yapı çalışmalarında sona gelindiğini dile getiren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi; “İlçemizde büyük rahatlık sağlayacak bu projede önümüzdeki aylarda asfalt tabakası çalışması yapılacak. Burada esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için çalışıyoruz. Rabbim tüm esnaflarımızın işini kolay kazançlarını bereketli kılsın inşallah.”          
“Darıca’da hayatı kolaylaştırmak için çalışıyoruz”

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Osmangazi Mahallesi’nde devam eden alt ve üst yapı çalışmalarını inceledi. Başkan Bıyık çöp konteynerlerinin yer altına alındığını belirterek, “Vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için çalışıyoruz” dedi.

Osmangazi Mahallesi’nde devam eden alt ve üst yapı çalışmalarını inceleyen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a, Osmangazi Mahalle Muhtarı Kenan Demirbaş da eşlik etti. Mahallede yürütülen çalışmaları inceleyen Başkan Bıyık ve Muhtar Demirbaş, esnafla bir araya gelerek esnafın sorun ve taleplerini dinledi. Ziyaret sonrasında açıklama yapan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin desteğiyle, Darıca’da 80 milyon TL’yi aşan altyapı projesi çalışmalarında tamamlanan cadde ve sokaklarda başlattığımız üstyapı çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor” diye konuştu.

İŞLERİ KOLAYLAŞTIRMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Prestij cadde uygulamaları kapsamında altyapısı yenilenen Aşıroğlu Caddesi’nde başlatılan üst yapı çalışmalarında sona gelindiğini dile getiren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi; “İlçemizde büyük rahatlık sağlayacak bu projede önümüzdeki aylarda asfalt tabakası çalışması yapılacak. Burada esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için çalışıyoruz. Rabbim tüm esnaflarımızın işini kolay kazançlarını bereketli kılsın inşallah.”

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.