Darıca’da esnaflar denetlendi

Darıca 14.04.2021 - 14:51, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Darıca’da esnaflar denetlendi

Darıca’da koronavirüs denetimleri kapsamında esnaf ve işyerlerinin kurallara uygunluğu denetlendi. Kocaeli’nde Covid-19 denetimleri tüm ilçelerde yoğun olarak gerçekleştirilmeye devam ediyor. Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü ve diğer kurum temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen denetimlerde Darıca’da hizmet veren esnaf ve işyerleri, koronavirüsle mücadele çalışmaları kapsamında denetlendi. ESNAF VE İŞYERLERİ DENETLENDİ Denetimlere; Destek Hizmetleri Başkanı Mustafa Tekin, Başkan Yardımcısı Öztürk Kupşen ve görevli sağlık personelleri katıldı. Denetim ekipleri tarafından koronavirüsle mücadele kapsamında gerekli denetimler gün boyunca titizlikle gerçekleştirildi. Denetimlerde emniyet ve diğer kurumlarda görevli personeller yer aldılar. Heyet tarafından ilgili esnaf ve işyerlerine gerekli uyarı ve bilgilendirmeler yapıldı.

Darıca’da koronavirüs denetimleri kapsamında esnaf ve işyerlerinin kurallara uygunluğu denetlendi.

Kocaeli’nde Covid-19 denetimleri tüm ilçelerde yoğun olarak gerçekleştirilmeye devam ediyor. Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü ve diğer kurum temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen denetimlerde Darıca’da hizmet veren esnaf ve işyerleri, koronavirüsle mücadele çalışmaları kapsamında denetlendi.

ESNAF VE İŞYERLERİ DENETLENDİ

Denetimlere; Destek Hizmetleri Başkanı Mustafa Tekin, Başkan Yardımcısı Öztürk Kupşen ve görevli sağlık personelleri katıldı. Denetim ekipleri tarafından koronavirüsle mücadele kapsamında gerekli denetimler gün boyunca titizlikle gerçekleştirildi. Denetimlerde emniyet ve diğer kurumlarda görevli personeller yer aldılar. Heyet tarafından ilgili esnaf ve işyerlerine gerekli uyarı ve bilgilendirmeler yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.