Darıca’da çekilen dizinin oyuncusu Darıcalılara seslendi

Darıca 25.02.2021 - 11:55, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Darıca’da çekilen dizinin oyuncusu Darıcalılara seslendi

Darıca’da çekilen ‘Seksenler’ dizisinin ünlü oyuncularından Şoray Uzun Darıcalılara yasakların kaldırılması için çektiği video ile seslenerek, “Haydi Darıca bundan sonraki hayatımıza pandemi olmamış gibi devam edelim” dedi. Darıca’da çekilen ‘Seksenler’ dizisinin ünlü oyuncularından Şoray Uzun Darıcalılara seslendi. Koronavirüsüne karşı çok daha dikkatli olunması için uyarılarda bulunan ünlü oyuncu yasakların kaldırılması için kurallara uyulması gerektiğini söyleyerek Darıcalılara çağrıda bulundy. Çektiği video ile Darıca’ya seslenen ünlü oyjncu Şoray Uzun videosunda şu ifadelere yer verdi; “Sevgili Darıcalı hemşerilerim; 1 yılı aşkın bir süredir hayatımızı alt üst eden bir hastalıkla mücadele ediyoruz. Hepimizin tek bir hedefi var, o da bir an önce normale geri dönebilmek. Bunu hiç olmadığı kadar yakınız. Normale dönebilmemiz için ülkemizdeki tüm verilerin iyi olması gerekiyordu.  HER KOYUN KENDİ BACAĞINDAN ASILACAK Diğer illerimizdeki veriler iyi değilse bizim yaşadığımız şehrin iyi olmasının hiçbir anlamı yoktu. Ama artık bu durum değişti. Artık her koyun kendi bacağından asılacak. Sokağa çıkma yasağının kaldırılması ya da restoranların açılması için sadece bizdeki verilerin iyi olması yeterli olacak. Bu çok büyük bir fırsat. Haydi Darıca önümüzdeki 10 gün çok çok önemli. Öyle bir 10 gün geçirelim ki korona mahallemizi terk etsin. Şehrimizde, ilçemizde ve mahallemizde kurallara uyarsak, diğer illerimizi beklememize hiç gerek yok. Haydi Darıca bundan sonraki hayatımıza pandemi olmamış gibi devam edelim.”

Darıca’da çekilen ‘Seksenler’ dizisinin ünlü oyuncularından Şoray Uzun Darıcalılara yasakların kaldırılması için çektiği video ile seslenerek, “Haydi Darıca bundan sonraki hayatımıza pandemi olmamış gibi devam edelim” dedi.

Darıca’da çekilen ‘Seksenler’ dizisinin ünlü oyuncularından Şoray Uzun Darıcalılara seslendi. Koronavirüsüne karşı çok daha dikkatli olunması için uyarılarda bulunan ünlü oyuncu yasakların kaldırılması için kurallara uyulması gerektiğini söyleyerek Darıcalılara çağrıda bulundy. Çektiği video ile Darıca’ya seslenen ünlü oyjncu Şoray Uzun videosunda şu ifadelere yer verdi; “Sevgili Darıcalı hemşerilerim; 1 yılı aşkın bir süredir hayatımızı alt üst eden bir hastalıkla mücadele ediyoruz. Hepimizin tek bir hedefi var, o da bir an önce normale geri dönebilmek. Bunu hiç olmadığı kadar yakınız. Normale dönebilmemiz için ülkemizdeki tüm verilerin iyi olması gerekiyordu. 

HER KOYUN KENDİ BACAĞINDAN ASILACAK

Diğer illerimizdeki veriler iyi değilse bizim yaşadığımız şehrin iyi olmasının hiçbir anlamı yoktu. Ama artık bu durum değişti. Artık her koyun kendi bacağından asılacak. Sokağa çıkma yasağının kaldırılması ya da restoranların açılması için sadece bizdeki verilerin iyi olması yeterli olacak. Bu çok büyük bir fırsat. Haydi Darıca önümüzdeki 10 gün çok çok önemli. Öyle bir 10 gün geçirelim ki korona mahallemizi terk etsin. Şehrimizde, ilçemizde ve mahallemizde kurallara uyarsak, diğer illerimizi beklememize hiç gerek yok. Haydi Darıca bundan sonraki hayatımıza pandemi olmamış gibi devam edelim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.