“Darıca Belediyesi’nin denetim sonucunu paylaşacağım”

SİYASET 14.01.2021 - 11:47, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“Darıca Belediyesi’nin denetim sonucunu paylaşacağım”

Darıca Belediyesi Denetim Komisyonu’nda yer alan Darıca Belediyesi CHP Meclis Üyesi Ayhan Şen, ilçe halkının hakkını sonuna kadar inceleyerek sonuçları paylaşacağını dile getirdi. Darıca Belediyesi denetim komisyonu dün göreve başladı. Denetim komisyonunda görev alanlar AK Parti Meclis Üyeleri Hüsamettin Ergül ve Nuran Kurşun, CHP Meclis Üyesi Ayhan Şen oldu. Darıca Belediyesi CHP Meclis Üyesi Ayhan Şen denetim komisyonunun dün itibari ile göreve başladığını dile getirerek, “Belediye denetim komisyonu olarak göreve başladık. Hiç kimsenin şüphesi olmasın 208 bin Darıcalı vatandaşımızın hakkını sonuna kadar inceleyip, denetim sonucunda eğrisi ve doğrusu ile vatandaşlarımızla paylaşacağım” dedi.

Darıca Belediyesi Denetim Komisyonu’nda yer alan Darıca Belediyesi CHP Meclis Üyesi Ayhan Şen, ilçe halkının hakkını sonuna kadar inceleyerek sonuçları paylaşacağını dile getirdi.

Darıca Belediyesi denetim komisyonu dün göreve başladı. Denetim komisyonunda görev alanlar AK Parti Meclis Üyeleri Hüsamettin Ergül ve Nuran Kurşun, CHP Meclis Üyesi Ayhan Şen oldu. Darıca Belediyesi CHP Meclis Üyesi Ayhan Şen denetim komisyonunun dün itibari ile göreve başladığını dile getirerek, “Belediye denetim komisyonu olarak göreve başladık. Hiç kimsenin şüphesi olmasın 208 bin Darıcalı vatandaşımızın hakkını sonuna kadar inceleyip, denetim sonucunda eğrisi ve doğrusu ile vatandaşlarımızla paylaşacağım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.