Darıca 5 yılda projeye doyacak

Darıca 27.11.2020 - 13:20, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Darıca 5 yılda projeye doyacak

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, seçim beyannamesinde verdiği sözleri yerine getirebilmek için sabahlara kadar çalışıyor. Çalışmalarından bir fotoğraf paylaşan Başkan Bıyık, belediye binasına astığı ‘Seçim Beyannamemiz’ tablosunda tamamlanan ve davam eden projeleri inceliyor. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, yerel seçimlerde verdiği sözleri yerine getirmek için bir bir çalışıyor. Göreve gelmeden önce ‘Makamında değil halkın arasında olacağım’ sözünü tutan ve korona virüse rağmen sosyal mesafeli de olsa hem vatandaşları ile bir araya gelen hem de çalışmalarına ara vermeyen Başkan Bıyık, gece yarılarına kadar Darıca halkı için çalışıyor. Akşam 21.30’da sosyal medya hesabında belediye binasına astığı ‘Seçim Beyannamemiz’ tablosu başında çalışmalarını sürdüren Bıyık’ın fotoğrafı yüzlerce beğeni aldı. SÖZÜMÜZÜ TUTACAĞIZ Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğrafa, “Saat 21.30. Aşkımız, sevdamız olan Darıca için çalışıyoruz. Seçim beyannamemizdeki birçok projemizi tamamladık, bazıları da devam ediyor. Hiç şüpheniz olmasın. Büyükşehir Belediyemizin de katkılarıyla görev süremiz boyunca söz verdiğimiz her bir projeyi tek tek gerçekleştireceğiz” notunu düştü. İŞTE MUZAFFER BIYIK’IN SÖZÜNÜ VERDİĞİ PROJELER Millet Bahçesi, Darıca- Gebze OSB Metro Hattı, Yeni Belediye ve Kamu Binaları, Darıca Kent Meydanı, Tuzla-Bayramoğlu Bağlantı Yolu, Osmangazi Köprüsü İkinci Bağlantı Yolu, Gebze’den Eskihisar’a Yeni Giriş, Bayramoğlu Aqua Park, Nenehatun Spor Kompleksi, Balyanoz Koyu Marinası, Millet Kıraathanesi, Çok Amaçlı Kapalı Pazar Yerleri, Sosyal Yaşam Merkezi, Sokak Hayvanları Barınağı, Okullarda Tekli Eğitim, Farabi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Ek Binası, Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi, Kentsel Dönüşüm Ve Otopark Planlaması, Sosyal Tesisler, Mahalle Konakları

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, seçim beyannamesinde verdiği sözleri yerine getirebilmek için sabahlara kadar çalışıyor. Çalışmalarından bir fotoğraf paylaşan Başkan Bıyık, belediye binasına astığı ‘Seçim Beyannamemiz’ tablosunda tamamlanan ve davam eden projeleri inceliyor.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, yerel seçimlerde verdiği sözleri yerine getirmek için bir bir çalışıyor. Göreve gelmeden önce ‘Makamında değil halkın arasında olacağım’ sözünü tutan ve korona virüse rağmen sosyal mesafeli de olsa hem vatandaşları ile bir araya gelen hem de çalışmalarına ara vermeyen Başkan Bıyık, gece yarılarına kadar Darıca halkı için çalışıyor. Akşam 21.30’da sosyal medya hesabında belediye binasına astığı ‘Seçim Beyannamemiz’ tablosu başında çalışmalarını sürdüren Bıyık’ın fotoğrafı yüzlerce beğeni aldı.

SÖZÜMÜZÜ TUTACAĞIZ

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğrafa, “Saat 21.30. Aşkımız, sevdamız olan Darıca için çalışıyoruz. Seçim beyannamemizdeki birçok projemizi tamamladık, bazıları da devam ediyor. Hiç şüpheniz olmasın. Büyükşehir Belediyemizin de katkılarıyla görev süremiz boyunca söz verdiğimiz her bir projeyi tek tek gerçekleştireceğiz” notunu düştü.

İŞTE MUZAFFER BIYIK’IN SÖZÜNÜ VERDİĞİ PROJELER

Millet Bahçesi, Darıca- Gebze OSB Metro Hattı, Yeni Belediye ve Kamu Binaları, Darıca Kent Meydanı, Tuzla-Bayramoğlu Bağlantı Yolu, Osmangazi Köprüsü İkinci Bağlantı Yolu, Gebze’den Eskihisar’a Yeni Giriş, Bayramoğlu Aqua Park, Nenehatun Spor Kompleksi, Balyanoz Koyu Marinası, Millet Kıraathanesi, Çok Amaçlı Kapalı Pazar Yerleri, Sosyal Yaşam Merkezi, Sokak Hayvanları Barınağı, Okullarda Tekli Eğitim, Farabi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Ek Binası, Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi, Kentsel Dönüşüm Ve Otopark Planlaması, Sosyal Tesisler, Mahalle Konakları

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.