“DARBE ÖZLEMİ ÇEKENLERİN SÖYLEMLERİ”

GÜNDEM 05.04.2021 - 17:15, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“DARBE ÖZLEMİ ÇEKENLERİN SÖYLEMLERİ”

“DARBE ÖZLEMİ ÇEKENLERİN SÖYLEMLERİ”
Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Muhammed Hasan Arslan emekli amirallerin yayınladığı Montrö bildirisi için, “Gebze Teknik Üniversitesi ailesi olarak, bu bildiriyi darbe özlemi çekenlerin söylemleri olarak değerlendiriyoruz” dedi. Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Muhammed Hasan Arslan, 103 emekli amiralin imzasıyla yayımlanan Montrö bildirisiyle ilgili olarak açıklama yaptı. Rektör Arslan açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Yapay ve son derece spekülatif gündemler oluşturularak 103 emekli amiral tarafından yayınlanmış bildirinin, demokrasimize ve milli menfaatlerimize tehdit oluşturduğunu düşünmekteyiz, bu nedenle şiddetle kınıyoruz. Gebze Teknik Üniversitesi ailesi olarak, bu bildiriyi darbe özlemi çekenlerin söylemleri olarak değerlendiriyoruz. BU TÜR YELTENMELER HÜSRANA NEDEN OLACAK Bu tür söylemlerin ülkemize ve aziz milletimize hiçbir faydası yoktur, sadece milletçe var olan enerjimizi boşa harcamaya neden olacaktır. Bu tür yeltenmelerin hüsrana uğrayacağının en önemli kanıtı 15 Temmuz’daki kalkışmaya karşı milletçe tek yürek olup canımız pahasına demokrasimizi ve kazanımlarımızı savunmamızdır.  Bu vesile ile üniversitemizin tüm organları ile, Demokrasi ve Millet İradesinin en yılmaz savunucusu olduğunu ve topyekün her türlü darbeci yaklaşım karşısında mücadele edeceğimizi kamuoyuna bildiririz.”
“DARBE ÖZLEMİ ÇEKENLERİN SÖYLEMLERİ”

Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Muhammed Hasan Arslan emekli amirallerin yayınladığı Montrö bildirisi için, “Gebze Teknik Üniversitesi ailesi olarak, bu bildiriyi darbe özlemi çekenlerin söylemleri olarak değerlendiriyoruz” dedi.

Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Muhammed Hasan Arslan, 103 emekli amiralin imzasıyla yayımlanan Montrö bildirisiyle ilgili olarak açıklama yaptı. Rektör Arslan açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Yapay ve son derece spekülatif gündemler oluşturularak 103 emekli amiral tarafından yayınlanmış bildirinin, demokrasimize ve milli menfaatlerimize tehdit oluşturduğunu düşünmekteyiz, bu nedenle şiddetle kınıyoruz. Gebze Teknik Üniversitesi ailesi olarak, bu bildiriyi darbe özlemi çekenlerin söylemleri olarak değerlendiriyoruz.

BU TÜR YELTENMELER HÜSRANA NEDEN OLACAK

Bu tür söylemlerin ülkemize ve aziz milletimize hiçbir faydası yoktur, sadece milletçe var olan enerjimizi boşa harcamaya neden olacaktır. Bu tür yeltenmelerin hüsrana uğrayacağının en önemli kanıtı 15 Temmuz’daki kalkışmaya karşı milletçe tek yürek olup canımız pahasına demokrasimizi ve kazanımlarımızı savunmamızdır.  Bu vesile ile üniversitemizin tüm organları ile, Demokrasi ve Millet İradesinin en yılmaz savunucusu olduğunu ve topyekün her türlü darbeci yaklaşım karşısında mücadele edeceğimizi kamuoyuna bildiririz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.