DARICALI ÖĞRETMEN ÇEVREYE VERİLEN ZARARI ANLATTI!

Darıca 11.03.2021 - 18:56, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

DARICALI ÖĞRETMEN ÇEVREYE VERİLEN ZARARI ANLATTI!

Darıca Halide Edip İlkokulu Öğretmeni İlknur İncebacak, yerli ve yabancı ortaklarla yürütülen e-Twinning "İklimlerimiz Farklı Dünyamız Aynı" projesi ile çevreye verilen zararı açıkladı. İklimlerin farklılığına dünyanın aynı olmasına dikkat çeken “İklimlerimiz farklı dünyamız aynı projesi” Antalya İli Konyaaltı Alper Duru Anaokulunda görevli Dilek Birbir ve Konya İli Halkapınar Atatürk İlkokulunda görevli Murat Akkoyuncu’nun kuruculuğunu yaptığı projeye yine Türkiye'nin çeşitli illerinden (Sakarya, Kocaeli, Ordu, Ankara, Aydın, Mersin ve Balıkesir) ve yurt dışından (Romanya, Hırvatistan, Polonya ve Slovakya)  katılımları ile başladı. “OKULUMUZDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR” Konuyla alakalı açıklama yapan Darıca Halide Edip İlkokulu öğretmeni İlknur İncebacak “Dünya’nın geleceği, çevre koşullarının ve iklimlerin bozulmasıyla beraber ciddi sorunlar teşkil etmektedir. Ne yazık ki insanoğlunun çevreye, bitki ve hayvanlara verdiği zarar dolayısıyla doğanın dengesi bozulmakta, tüm canlıların yaşamı tehlike altına girmektedir. Bu proje ile çocukların dikkatini çevreye, küresel iklim değişikliğine ve doğada yaşanan değişikliklere çekerek neler yapabiliriz sorusuna cevap arayacağız. Bu amaçla başlamış olduğumuz e-Twinning “İklimlerimiz Farklı Dünyamız Aynı” projesine, proje ortağı olan okulumuzla beraber pandemi sürecinde öğrencileri ile gerçekleştirmiş olduğu etkinliklerle başarılı bir şekilde devam etmektedir” ifadesini kullandı.

Darıca Halide Edip İlkokulu Öğretmeni İlknur İncebacak, yerli ve yabancı ortaklarla yürütülen e-Twinning "İklimlerimiz Farklı Dünyamız Aynı" projesi ile çevreye verilen zararı açıkladı.

İklimlerin farklılığına dünyanın aynı olmasına dikkat çeken “İklimlerimiz farklı dünyamız aynı projesi” Antalya İli Konyaaltı Alper Duru Anaokulunda görevli Dilek Birbir ve Konya İli Halkapınar Atatürk İlkokulunda görevli Murat Akkoyuncu’nun kuruculuğunu yaptığı projeye yine Türkiye'nin çeşitli illerinden (Sakarya, Kocaeli, Ordu, Ankara, Aydın, Mersin ve Balıkesir) ve yurt dışından (Romanya, Hırvatistan, Polonya ve Slovakya)  katılımları ile başladı.

“OKULUMUZDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR”

Konuyla alakalı açıklama yapan Darıca Halide Edip İlkokulu öğretmeni İlknur İncebacak “Dünya’nın geleceği, çevre koşullarının ve iklimlerin bozulmasıyla beraber ciddi sorunlar teşkil etmektedir. Ne yazık ki insanoğlunun çevreye, bitki ve hayvanlara verdiği zarar dolayısıyla doğanın dengesi bozulmakta, tüm canlıların yaşamı tehlike altına girmektedir. Bu proje ile çocukların dikkatini çevreye, küresel iklim değişikliğine ve doğada yaşanan değişikliklere çekerek neler yapabiliriz sorusuna cevap arayacağız. Bu amaçla başlamış olduğumuz e-Twinning “İklimlerimiz Farklı Dünyamız Aynı” projesine, proje ortağı olan okulumuzla beraber pandemi sürecinde öğrencileri ile gerçekleştirmiş olduğu etkinliklerle başarılı bir şekilde devam etmektedir” ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.