DARICALI ÖĞRENCİLERDEN HAKKARİ’DEKİ ASKERLERE ATKI!

Darıca 01.03.2021 - 11:17, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

DARICALI ÖĞRENCİLERDEN HAKKARİ’DEKİ ASKERLERE ATKI!

Darıca Ressam Osman Hamdi Bey İlkokulu 3-E sınıfı öğrencileri E-twinning projesi kapsamında ‘Özel ve minik ellerden Mehmetçiğe’ isimli projesi ile çok anlamlı bir çalışmaya imza attı. Proje kapsamında öğretmen Zeynep İlhan’ın öncülüğünde,  Hakkari'de görev yapan komandolar için atkı ördü. Darıca Ressam Osman Hamdi Bey İlkokulu öğrencileri, Hakkari'de görev yapan komandolar için atkı ördü. Öğrencilerin gönderdiği atkıları boyunlarına takan komandolar, fotoğraflarını göndererek teşekkür etti. Darıca Ressam Osman Hamdi Bey İlkokulu 3 -E sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Zeynep İlhan öncülüğünde Hakkari'de görev yapan komandolar için atkı ördü. Mehmetçikleri atkılarıyla yüreklerini ise yazdıkları mektuplarla ısıtmayı başaran minik öğrenciler, Kocaeli’nin de gururu oldular. İZNİ VEREN YÜZBAŞI ŞEHİT DÜŞTÜ Öte yandan atkıların askerlere ulaştırılması için gerekli izni 2 hafta önce Pençe-Kartal 2 Harekâtı'nda şehit düşen Yüzbaşı Burak Coşkun’un verdiği öğrenildi. Atkı ve mektupları alan komandolar, minik öğrencilere teşekkür ederek fotoğraf gönderdi.

Darıca Ressam Osman Hamdi Bey İlkokulu 3-E sınıfı öğrencileri E-twinning projesi kapsamında ‘Özel ve minik ellerden Mehmetçiğe’ isimli projesi ile çok anlamlı bir çalışmaya imza attı. Proje kapsamında öğretmen Zeynep İlhan’ın öncülüğünde,  Hakkari'de görev yapan komandolar için atkı ördü.

Darıca Ressam Osman Hamdi Bey İlkokulu öğrencileri, Hakkari'de görev yapan komandolar için atkı ördü. Öğrencilerin gönderdiği atkıları boyunlarına takan komandolar, fotoğraflarını göndererek teşekkür etti. Darıca Ressam Osman Hamdi Bey İlkokulu 3 -E sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Zeynep İlhan öncülüğünde Hakkari'de görev yapan komandolar için atkı ördü. Mehmetçikleri atkılarıyla yüreklerini ise yazdıkları mektuplarla ısıtmayı başaran minik öğrenciler, Kocaeli’nin de gururu oldular.

İZNİ VEREN YÜZBAŞI ŞEHİT DÜŞTÜ

Öte yandan atkıların askerlere ulaştırılması için gerekli izni 2 hafta önce Pençe-Kartal 2 Harekâtı'nda şehit düşen Yüzbaşı Burak Coşkun’un verdiği öğrenildi. Atkı ve mektupları alan komandolar, minik öğrencilere teşekkür ederek fotoğraf gönderdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.