DARICALI LİSE ADAYLARI UZAKTAN DESTEK ALACAK

EĞİTİM 20.07.2020 - 10:19, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

DARICALI LİSE ADAYLARI UZAKTAN DESTEK ALACAK

Neşet Yalçın Ortaokulu Müdürü Muzaffer Gülcü lise tercihleri ile alakalı yaptığı bilgilendirmede, öğrencilerin kendilerine tanımlı tercih ve saatte EBA’dan tercih danışmanlığı alabileceklerini söyledi.  LGS sonuçlarının ardından tercih dönemi için hazırlıklar tamamlandı. 8. sınıf öğrencileri ve velileri lise tercih işlemleri, Milli Eğitim Bakanlığı http://www.meb.gov.tr veya https://e­okul.meb.gov.tr internet adreslerinde yayımlanan tercih listelerine göre, öğrenci velisi tarafından 20-29 Temmuz 2020 (17.00'ye kadar) tarihleri arasında yapılacak. Neşet Yalçın Ortaokulu Müdürü Muzaffer Gülcü tercih dönemi ile alakalı bilgilendirmelerde bulundu. UZAKTAN TERCİH DANIŞMANLIĞI Gülcü yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “20 Temmuz Pazartesi günü başlayacak olan LGS ve yerel yerleştirme tercih döneminde okulumuz Rehber öğretmenleri Rüstem Aydın ve Burçin Deniz ÇUHADAR EBA üzerinden tercih danışmanlığı yapacaktır. Buna göre öğrencilerimiz listede kendilerine tanımlı tarih ve saatte EBA Canlı Ders sistemine girerek tercih danışmanlığı alabilecektir. ONAYI YAPILMAYAN TERCİHLER GEÇERSİZ Bu süreçte tercih danışmanlığı uzaktan yapılacak olup öğrencilerimizin canlı dersleri takip etmeleri doğru tercih yapabilmeleri açısından önemlidir. Tercihlerini oluşturan öğrencilerimizin e-okul sistemine tercihlerini girdikten sonra velisinin okulumuza gelerek tercihlerini onaylatması gerekmektedir. Aksi durumda tercih geçersiz sayılacaktır. İl dışında olan velilerimiz bulundukları ildeki herhangi bir ortaokulda tercihlerini onaylatabilir. Onayı yapılmayan tercihler geçersizdir.”  

Neşet Yalçın Ortaokulu Müdürü Muzaffer Gülcü lise tercihleri ile alakalı yaptığı bilgilendirmede, öğrencilerin kendilerine tanımlı tercih ve saatte EBA’dan tercih danışmanlığı alabileceklerini söyledi.  LGS sonuçlarının ardından tercih dönemi için hazırlıklar tamamlandı. 8. sınıf öğrencileri ve velileri lise tercih işlemleri, Milli Eğitim Bakanlığı http://www.meb.gov.tr veya https://e­okul.meb.gov.tr internet adreslerinde yayımlanan tercih listelerine göre, öğrenci velisi tarafından 20-29 Temmuz 2020 (17.00'ye kadar) tarihleri arasında yapılacak. Neşet Yalçın Ortaokulu Müdürü Muzaffer Gülcü tercih dönemi ile alakalı bilgilendirmelerde bulundu.

UZAKTAN TERCİH DANIŞMANLIĞI

Gülcü yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “20 Temmuz Pazartesi günü başlayacak olan LGS ve yerel yerleştirme tercih döneminde okulumuz Rehber öğretmenleri Rüstem Aydın ve Burçin Deniz ÇUHADAR EBA üzerinden tercih danışmanlığı yapacaktır. Buna göre öğrencilerimiz listede kendilerine tanımlı tarih ve saatte EBA Canlı Ders sistemine girerek tercih danışmanlığı alabilecektir.

ONAYI YAPILMAYAN TERCİHLER GEÇERSİZ

Bu süreçte tercih danışmanlığı uzaktan yapılacak olup öğrencilerimizin canlı dersleri takip etmeleri doğru tercih yapabilmeleri açısından önemlidir. Tercihlerini oluşturan öğrencilerimizin e-okul sistemine tercihlerini girdikten sonra velisinin okulumuza gelerek tercihlerini onaylatması gerekmektedir. Aksi durumda tercih geçersiz sayılacaktır. İl dışında olan velilerimiz bulundukları ildeki herhangi bir ortaokulda tercihlerini onaylatabilir. Onayı yapılmayan tercihler geçersizdir.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.