DARICALI ERZURUMLULAR, DERNEKLERİNİN YENİ YERİ İÇİN GÜN SAYIYOR!

Darıca 23.03.2021 - 08:57, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

DARICALI ERZURUMLULAR, DERNEKLERİNİN YENİ YERİ İÇİN GÜN SAYIYOR!

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman Darıca’da yapımı devam eden Darıca Erzurumlular Derneği inşaatında çalışmaları yerinde inceledi. AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman Darıca’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ve partililerle birlikte Darıca’daki çalışmaları yerinde inceleyen Vekil Yaman, incelemelerin ardından Darıca’da yapımı devam eden Darıca Erzurumlular Derneği inşaatına giderek çalışmaları inceleyerek inşaat hakkında dernek yöneticilerinden bilgi aldı. Darıca Erzurumlular Derneği inşaatının incelemesinin ardından derneğin mevcut yerine giderek Darıcalı Erzurumlularla buluştu. ​ ERZURUMLULARA MODERN DERNEK Ziyarette vatandaşların talep ve önerilerini dinleyerek Darıca’da hemşeri derneklerine gereken desteğin verileceğini kaydeden Vekil Yaman,  dernek binası hakkında da konuştu. Vekil Yaman yaptığı konuşmada Darıca Erzurumlular Derneğinde çalışmaların hızla devam ettiğini inşaatın bitmesinin ardından oldukça güzel bir eser olacağını söyledi. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ise Erzurumlular Derneği’nin modern bir dernek olacağını ve çalışmaların el birliğiyle sürdüğünü vurguladı. Yaman ve Acay ayrıca buradaki vatandaşlarla da hasbihal ederek istek ve önerilerini dinlediler.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman Darıca’da yapımı devam eden Darıca Erzurumlular Derneği inşaatında çalışmaları yerinde inceledi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman Darıca’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ve partililerle birlikte Darıca’daki çalışmaları yerinde inceleyen Vekil Yaman, incelemelerin ardından Darıca’da yapımı devam eden Darıca Erzurumlular Derneği inşaatına giderek çalışmaları inceleyerek inşaat hakkında dernek yöneticilerinden bilgi aldı. Darıca Erzurumlular Derneği inşaatının incelemesinin ardından derneğin mevcut yerine giderek Darıcalı Erzurumlularla buluştu.

ERZURUMLULARA MODERN DERNEK

Ziyarette vatandaşların talep ve önerilerini dinleyerek Darıca’da hemşeri derneklerine gereken desteğin verileceğini kaydeden Vekil Yaman,  dernek binası hakkında da konuştu. Vekil Yaman yaptığı konuşmada Darıca Erzurumlular Derneğinde çalışmaların hızla devam ettiğini inşaatın bitmesinin ardından oldukça güzel bir eser olacağını söyledi. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ise Erzurumlular Derneği’nin modern bir dernek olacağını ve çalışmaların el birliğiyle sürdüğünü vurguladı. Yaman ve Acay ayrıca buradaki vatandaşlarla da hasbihal ederek istek ve önerilerini dinlediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.