DARICALI BAYBURTLULARDAN KIZILAY’A ÖNEMLİ DESTEK!

Darıca 16.01.2021 - 16:03, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

DARICALI BAYBURTLULARDAN KIZILAY’A ÖNEMLİ DESTEK!

Darıca Kızılay Şubesi, Darıca Bayburtlular Derneği’nin işbirliği ile kan bağışı kampanyası düzenliyor. Yarın saat 11.00 ile 18.00 arası Darıca Bayburtlular Derneği’nde düzenlenecek olan kampanyaya tüm Darıcalıları ve Bayburtluları davet eden yetkililer, sokağa çıkma yasağının kan bağışlarına engel olmadığını vurguladı. KIZILAY’DAN ÇAĞRI Darıca Kızılay Şubesi, Darıca Bayburtlular Derneği’nin işbirliği ile kan bağışı kampanyası düzenliyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Darıca Kızılay Şubesi yetkilileri, sokağa çıkma yasağının engel olmadığını vurgulayarak, “Sokağa Çıkma Yasağı Kan Bağışlarınıza Engel Değil Kan Dostum. 3 hayat kurtarılmasına vesile olmak için kanver.org’a gir ve kan bağışı randevunu oluştur. Hayat kurtarmak senin kanında var. Kan bağışlarınız için 0552 168 17 57 numaralı telefondan iletişime geçerek kan bağış noktamıza ulaşım için araç desteği talebinde de bulunabilirsiniz. 17 Ocak Pazar günü saat 11.00 ile 18.00 arası Darıca Bayburtlular Derneği’nde düzenleyeceğimiz kan bağışı kampanyasına davetlisiniz” dedi. ​

Darıca Kızılay Şubesi, Darıca Bayburtlular Derneği’nin işbirliği ile kan bağışı kampanyası düzenliyor. Yarın saat 11.00 ile 18.00 arası Darıca Bayburtlular Derneği’nde düzenlenecek olan kampanyaya tüm Darıcalıları ve Bayburtluları davet eden yetkililer, sokağa çıkma yasağının kan bağışlarına engel olmadığını vurguladı.

KIZILAY’DAN ÇAĞRI

Darıca Kızılay Şubesi, Darıca Bayburtlular Derneği’nin işbirliği ile kan bağışı kampanyası düzenliyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Darıca Kızılay Şubesi yetkilileri, sokağa çıkma yasağının engel olmadığını vurgulayarak, “Sokağa Çıkma Yasağı Kan Bağışlarınıza Engel Değil Kan Dostum. 3 hayat kurtarılmasına vesile olmak için kanver.org’a gir ve kan bağışı randevunu oluştur. Hayat kurtarmak senin kanında var. Kan bağışlarınız için 0552 168 17 57 numaralı telefondan iletişime geçerek kan bağış noktamıza ulaşım için araç desteği talebinde de bulunabilirsiniz. 17 Ocak Pazar günü saat 11.00 ile 18.00 arası Darıca Bayburtlular Derneği’nde düzenleyeceğimiz kan bağışı kampanyasına davetlisiniz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.