“DARICA’YI VE DARICALILARI EN İYİ KONUMA GETİRME ÇABASINDAYIZ!”

Darıca 03.11.2020 - 16:57, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“DARICA’YI VE DARICALILARI EN İYİ KONUMA GETİRME ÇABASINDAYIZ!”

DARICA BELEDİYE BAŞKANI MUZAFFER BIYIK
Bayramoğlu Mahallesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştiren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Darıca ve Darıcalıları en iyi konuma getirme çalışması ve çabası içindeyiz” dedi. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerindeki esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Bıyık, esnafa hayırlı işler dileyip, samimi sohbetlerde bulundu. Başkan Bıyık ziyaretlerinde, belediyenin çalışmaları hakkında da bilgi verdi. Vatandaşın ve esnafın sorunlarına çözüm getireceklerini, taleplerin de en kısa zamanda işleme alınacağına dile getiren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Biz burada Darıca ve Darıcalıları en iyi konuma getirme çalışması ve çabası içindeyiz. Bize düşen görev neyse onu yerine getirmeye hazırız. Yeter ki esnafımızın işi iyi olsun halkımızın yüzü gülsün” diye konuştu. VATANDAŞLARIMIZIN VE ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ Yapılan ziyaretlerin amacının esnafla ve halkla istişare etmek olduğunu söyleyen Başkan Bıyık, sorunları yerinde görmek, ortak bir akılla sorunları çözmek, belediyenin çalışmalarını halka anlatmak, partili, partisiz ayrım yapmadan esnafları dolaşarak şehrin sorunlarını dinleyeceklerini ve projelerini halkla paylaşacaklarını, sadece seçim öncesi değil her gün çeşitli geziler gerçekleştirdiklerini ifade etti. Halkla bütünleşerek yapılacak hizmetlerin daha verimli ve isabetli olacağını belirten Başkan Bıyık “Vatandaşlarımızın ve esnafın yanlarında olduğumuzu bilmesi çok önemli. Fatih Sultan Mehmet Caddesindeki esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek kendileriyle hasbihal edip, hasret gideriyoruz. Tüm hemşerilerimize hayırlı ve bol kazançlar diliyorum” şeklinde açıklamada bulundu.  
DARICA BELEDİYE BAŞKANI MUZAFFER BIYIK

Bayramoğlu Mahallesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştiren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Darıca ve Darıcalıları en iyi konuma getirme çalışması ve çabası içindeyiz” dedi.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerindeki esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Bıyık, esnafa hayırlı işler dileyip, samimi sohbetlerde bulundu. Başkan Bıyık ziyaretlerinde, belediyenin çalışmaları hakkında da bilgi verdi. Vatandaşın ve esnafın sorunlarına çözüm getireceklerini, taleplerin de en kısa zamanda işleme alınacağına dile getiren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Biz burada Darıca ve Darıcalıları en iyi konuma getirme çalışması ve çabası içindeyiz. Bize düşen görev neyse onu yerine getirmeye hazırız. Yeter ki esnafımızın işi iyi olsun halkımızın yüzü gülsün” diye konuştu.

VATANDAŞLARIMIZIN VE ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ

Yapılan ziyaretlerin amacının esnafla ve halkla istişare etmek olduğunu söyleyen Başkan Bıyık, sorunları yerinde görmek, ortak bir akılla sorunları çözmek, belediyenin çalışmalarını halka anlatmak, partili, partisiz ayrım yapmadan esnafları dolaşarak şehrin sorunlarını dinleyeceklerini ve projelerini halkla paylaşacaklarını, sadece seçim öncesi değil her gün çeşitli geziler gerçekleştirdiklerini ifade etti. Halkla bütünleşerek yapılacak hizmetlerin daha verimli ve isabetli olacağını belirten Başkan Bıyık “Vatandaşlarımızın ve esnafın yanlarında olduğumuzu bilmesi çok önemli. Fatih Sultan Mehmet Caddesindeki esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek kendileriyle hasbihal edip, hasret gideriyoruz. Tüm hemşerilerimize hayırlı ve bol kazançlar diliyorum” şeklinde açıklamada bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.