DARICA UĞUR’DAN BAŞKAN BIYIK’A ZİYARET!

Darıca 06.08.2020 - 15:22, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

DARICA UĞUR’DAN BAŞKAN BIYIK’A ZİYARET!

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Uğur Okulları yönetimini ağırladı. Darıca Uğur Okulları Kurucusu Kenan Demirci, ziyarette Darıca Uğur Okulları ve Uğur Kurs’a kayıt yaptıran Belediye çalışanlarına yüzde 20 indirim uygulanacağını belirterek, protokol imzaladı. Darıca Uğur Okulları Kurucusu Kenan Demirci, Uğur Ortaokulu ve Anadolu Lisesi Müdürü ve Kurucu Temsilcisi İrfan Yılmaz, Darıca Uğur Kurs Müdürü Özkan Cengiz, Ortaokul Müdür Yardımcısı Sinan Demirci ve Uğur Okulları Koordinatörü Girayhan Yılmaz, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Yılmaz ve Demirci Başkan Bıyık’a yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür ederken, Darıca Uğur Okulları ve Uğur Kurs’a kayıt yaptıracak Darıca Belediyesi çalışanlarının çocuklarına 2020-2021 eğitim-öğretim döneminde yüzde 20 indirim uygulanacağına dair protokol görüşülerek imzaladı. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ta gerçekleştirilen ziyaret için Darıca Uğur Okulları yönetimine ve personel çocuklarına yapılacak indirim için teşekkür ederek, Uğur Okullarının başarılı çalışmalarını memnuniyetle takip ettiğini ifade etti.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Uğur Okulları yönetimini ağırladı. Darıca Uğur Okulları Kurucusu Kenan Demirci, ziyarette Darıca Uğur Okulları ve Uğur Kurs’a kayıt yaptıran Belediye çalışanlarına yüzde 20 indirim uygulanacağını belirterek, protokol imzaladı.

Darıca Uğur Okulları Kurucusu Kenan Demirci, Uğur Ortaokulu ve Anadolu Lisesi Müdürü ve Kurucu Temsilcisi İrfan Yılmaz, Darıca Uğur Kurs Müdürü Özkan Cengiz, Ortaokul Müdür Yardımcısı Sinan Demirci ve Uğur Okulları Koordinatörü Girayhan Yılmaz, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Yılmaz ve Demirci Başkan Bıyık’a yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür ederken, Darıca Uğur Okulları ve Uğur Kurs’a kayıt yaptıracak Darıca Belediyesi çalışanlarının çocuklarına 2020-2021 eğitim-öğretim döneminde yüzde 20 indirim uygulanacağına dair protokol görüşülerek imzaladı. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ta gerçekleştirilen ziyaret için Darıca Uğur Okulları yönetimine ve personel çocuklarına yapılacak indirim için teşekkür ederek, Uğur Okullarının başarılı çalışmalarını memnuniyetle takip ettiğini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.