DARICA ‘PAŞA’LAR GİBİ! 0-1

SPOR 28.11.2021 - 16:50, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

DARICA ‘PAŞA’LAR GİBİ! 0-1

FURKAN AKIN 90+5’TE DARICA’YA HAYAT VERDİ
Darıca Gençlerbirliği, hayat öpücüğünü Bayrampaşa’dan aldı. 3.Lig ekibimiz Darıca G.B, ligdeki 14.maçında deplasmanda karşılaştığı Bayrampaşaspor’u oyuna sonradan giren Furkan Akın’ın 90+6’daki golüyle 1-0 yenerek üç maçlık yenilgi zincirini kırdı. 3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden Darıca Gençlerbirliği, kötü gidişe çok anlamlı bir galibiyetle ‘dur’ dedi. Sarı yeşilliler, taraftarları için büyük önem taşıyan Bayrampaşa maçını uzatma dakikalarında bulduğu golle kazanarak renklerine gönül veren taraftarını sevince boğdu. 90+6’da gelişen Darıca G.B atağında Furkan Akın’ın şutunda rakip savunmadan seken top direkten dönerken, kendi topuna hareketlenen Furkan bir kez daha vurarak topu kalecinin bakışları arasında filelere gönderdi ve Darıca’yı zafere taşıdı: 0-1 Üç maçlık yenilgi serisine son veren Darıca G.B, 4 maç aradan sonra kazanırken, bu sezon ilk kez bir dış sahada maçından 3 puan çıkardı. Santrası olmayan golle kazanan Darıca G.B, küme düşme hattından çıkarak puanını 13’e yükseltti. Temsilcimiz gelecek hafta sahasında Elazığ Karakoçan ile karşılaşacak.
FURKAN AKIN 90+5’TE DARICA’YA HAYAT VERDİ

Darıca Gençlerbirliği, hayat öpücüğünü Bayrampaşa’dan aldı. 3.Lig ekibimiz Darıca G.B, ligdeki 14.maçında deplasmanda karşılaştığı Bayrampaşaspor’u oyuna sonradan giren Furkan Akın’ın 90+6’daki golüyle 1-0 yenerek üç maçlık yenilgi zincirini kırdı.

3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden Darıca Gençlerbirliği, kötü gidişe çok anlamlı bir galibiyetle ‘dur’ dedi. Sarı yeşilliler, taraftarları için büyük önem taşıyan Bayrampaşa maçını uzatma dakikalarında bulduğu golle kazanarak renklerine gönül veren taraftarını sevince boğdu. 90+6’da gelişen Darıca G.B atağında Furkan Akın’ın şutunda rakip savunmadan seken top direkten dönerken, kendi topuna hareketlenen Furkan bir kez daha vurarak topu kalecinin bakışları arasında filelere gönderdi ve Darıca’yı zafere taşıdı: 0-1 Üç maçlık yenilgi serisine son veren Darıca G.B, 4 maç aradan sonra kazanırken, bu sezon ilk kez bir dış sahada maçından 3 puan çıkardı. Santrası olmayan golle kazanan Darıca G.B, küme düşme hattından çıkarak puanını 13’e yükseltti. Temsilcimiz gelecek hafta sahasında Elazığ Karakoçan ile karşılaşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.