DARICA’NIN ‘YILDIZ’ KIZLARI DURDURULAMIYOR!

SPOR 23.11.2021 - 17:31, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

DARICA’NIN ‘YILDIZ’ KIZLARI DURDURULAMIYOR!

DARICA’NIN ‘YILDIZ’ KIZLARI DURDURULAMIYOR!
Darıca Yıldız Spor Kulübü, harikalar yaratıyor. Bölgemizin sevilen başarılı Beden Eğitim öğretmenlerinden Nurcan Özyılmaz, Mustafa Kokoç, Sevtap Çelik ve İbrahim Akdoğan’ın kurucusu olduğu Darıca Yıldız Spor Kulübü, voleybol küçük kızlar kategorisinde grup birincisi olarak göğsümüzü kabarttı. Türkiye Voleybol Federasyonu Kemal Şen sezonunda gösterdiği başarılı performansla parmak ısırtan Darıca’nın yıldız kızları, rakiplerine ciddi bir üstünlük kurarak Darıca’nın adını gururla duyurdu. BAŞKAN BIYIK’TAN TEBRİK İşin ehli olan beden eğitim öğretmenlerinin yönetiminde çıtayı yüksek tutan Darıca Yıldız Spor Kulübü’nü tebrik eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Spor şehri Darıca’da başarıların arkası kesilmiyor. Göreve geldiğimizden bu yana spora ve sporcuya elimizden gelen desteği verdik, vermeye de devam edeceğiz. Desteğimizin bu şekilde karşılığını almak bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. Amacımız Darıca’dan Dünya sporuna yıldız isimler çıkarmak. Bu anlamda ciddi bir emek sarf eden Darıca Yıldız Spor Kulübü’nün değerli antrenörlerine ve sporcularını tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.      
DARICA’NIN ‘YILDIZ’ KIZLARI DURDURULAMIYOR!

Darıca Yıldız Spor Kulübü, harikalar yaratıyor. Bölgemizin sevilen başarılı Beden Eğitim öğretmenlerinden Nurcan Özyılmaz, Mustafa Kokoç, Sevtap Çelik ve İbrahim Akdoğan’ın kurucusu olduğu Darıca Yıldız Spor Kulübü, voleybol küçük kızlar kategorisinde grup birincisi olarak göğsümüzü kabarttı. Türkiye Voleybol Federasyonu Kemal Şen sezonunda gösterdiği başarılı performansla parmak ısırtan Darıca’nın yıldız kızları, rakiplerine ciddi bir üstünlük kurarak Darıca’nın adını gururla duyurdu.

BAŞKAN BIYIK’TAN TEBRİK

İşin ehli olan beden eğitim öğretmenlerinin yönetiminde çıtayı yüksek tutan Darıca Yıldız Spor Kulübü’nü tebrik eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Spor şehri Darıca’da başarıların arkası kesilmiyor. Göreve geldiğimizden bu yana spora ve sporcuya elimizden gelen desteği verdik, vermeye de devam edeceğiz. Desteğimizin bu şekilde karşılığını almak bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. Amacımız Darıca’dan Dünya sporuna yıldız isimler çıkarmak. Bu anlamda ciddi bir emek sarf eden Darıca Yıldız Spor Kulübü’nün değerli antrenörlerine ve sporcularını tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.