DARICA’NIN ÖNCÜSÜ BİZİM EMLAK

Darıca 11.05.2021 - 13:51, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

DARICA’NIN ÖNCÜSÜ BİZİM EMLAK

Emlak, gayrimenkul ve inşaat sektöründeki farklı konseptiyle Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan Gebze bölgesinin sektöründeki öncü kuruluşu Bizim Emlak&İnşaat, Darıca’da hizmet vermeye başladı. 2017-18 sezonunda Gebzespor’da yöneticilik yapan Servet Sezgeko’nun yönetim kurulu başkanlığını yaptığı Bizim Emlak&İnşaat, yatırım ortaklığından bireysel yatırıma kadar bulunmaz hizmetler sunuyor. Kurumsal kimliği ile ön plana çıkan Bizim Emlak&İnşaat, ‘çözüm odaklı’ hizmetiyle deyim yerindeyse A’dan Z’ye her konuda yatırımcılarına kolaylık sağlıyor. HİZMETTE SINIR TANIMIYORLAR Kurumsal yapısıyla gayrimenkul ve inşaat sektöründe başı çeken Bizim Emlak&İnşaat, 4 ofis, 20 personel ve 10 araçlık hizmetiyle müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor. İnşaat taahhüt, tadilat işleri, mimarlık ve mühendislik hizmetleriyle, sınır tanımayarak müşterilerinin rahatlığını ve konforunu düşünen Bizim Emlak, başarılı çalışmaları ve projeleri Darıca’da kısa sürede önemli bir ivme yakaladı. SEZGEKO: İLKEMİZ DÜRÜSTLÜK 2010 yılından bu yana sektörde hizmet verdiklerinin altını çizen Servet Sezgeko, şeffaflık ve dürüstlük anlayışından ödün vermediklerinin altını çizerek, “Daima dürüstlüğü ve helal kazancı kendimize ilke edindik. Örneğin bir yer satımında alıcı ve satıcı bizim anlayışımıza göre bir arada olmalı. Şeffaflık budur. Bizim Emlak olarak, hiçbir müşterimize mağduriyet yaşatmadan çalışmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizi tercih eden yatırımcılarımıza gazeteniz aracılığıyla teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Emlak, gayrimenkul ve inşaat sektöründeki farklı konseptiyle Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan Gebze bölgesinin sektöründeki öncü kuruluşu Bizim Emlak&İnşaat, Darıca’da hizmet vermeye başladı. 2017-18 sezonunda Gebzespor’da yöneticilik yapan Servet Sezgeko’nun yönetim kurulu başkanlığını yaptığı Bizim Emlak&İnşaat, yatırım ortaklığından bireysel yatırıma kadar bulunmaz hizmetler sunuyor. Kurumsal kimliği ile ön plana çıkan Bizim Emlak&İnşaat, ‘çözüm odaklı’ hizmetiyle deyim yerindeyse A’dan Z’ye her konuda yatırımcılarına kolaylık sağlıyor.

HİZMETTE SINIR TANIMIYORLAR

Kurumsal yapısıyla gayrimenkul ve inşaat sektöründe başı çeken Bizim Emlak&İnşaat, 4 ofis, 20 personel ve 10 araçlık hizmetiyle müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor. İnşaat taahhüt, tadilat işleri, mimarlık ve mühendislik hizmetleriyle, sınır tanımayarak müşterilerinin rahatlığını ve konforunu düşünen Bizim Emlak, başarılı çalışmaları ve projeleri Darıca’da kısa sürede önemli bir ivme yakaladı.

SEZGEKO: İLKEMİZ DÜRÜSTLÜK

2010 yılından bu yana sektörde hizmet verdiklerinin altını çizen Servet Sezgeko, şeffaflık ve dürüstlük anlayışından ödün vermediklerinin altını çizerek, “Daima dürüstlüğü ve helal kazancı kendimize ilke edindik. Örneğin bir yer satımında alıcı ve satıcı bizim anlayışımıza göre bir arada olmalı. Şeffaflık budur. Bizim Emlak olarak, hiçbir müşterimize mağduriyet yaşatmadan çalışmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizi tercih eden yatırımcılarımıza gazeteniz aracılığıyla teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.