DARICA KARADENİZ’DEN PUANLA DÖNDÜ 1-1

SPOR 21.09.2020 - 09:43, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

DARICA KARADENİZ’DEN PUANLA DÖNDÜ 1-1

3.Lig ekibimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş, yeni sezonun ilk maçında deplasmanda Yomraspor ile 1-1 berabere kaldı. Sezonun ilk maçı nedeniyle iki takım da bocalarken, temsilcimizin tek sayısı Fahrettin Bıyıklı’dan geldi. 2020-2021 sezonuna Misli.com 3.Lig 2.Grup’ta start veren temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş, yeni sezonla 1 puanla başladı. Ligin ilk maçında deplasmanda Yomraspor ile karşı karşıya gelen sarı yeşilli ekibimiz sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Yomra İlçe Stadı’nda oynanan mücadeleye Alper, Metin, Fahrettin, Hüseyin, Samet, Çağrı, Selman, Berat, Emre, Ahmet, Nebi ilk 11’ini süren Teknik Direktör Ender Alkan, takımı ile resmi maçına çıkmış oldu. POZİSYON ÜRETEMEDİK Karşılaşmanın ilk yarısında topla daha çok oynayan taraf sarı yeşilli ekibimiz olsa da özellikle hücum hattında etkili olamayan ekibimiz, 43.dakikada geriye düştü. Savunmanın hatasını iyi değerlendiren Yomrasporlu Fatih Kıran, ev sahibi ekibi 1-0 öne geçiren golü kaydetti.  Golün şokunu çabuk atlatan sarı yeşilliler, soyunma odasına girmeden golü buldu. GOL FAHRETTİN’DEN 45+1’de Samet’in ortasında şık bir kafa vuruşu ile topu ağlara gönderen Fahrettin Bıyıklı, Darıca G.B’ye beraberliği getiren golü kaydetti. Mücadelenin ikinci yarısına iki takım da temposu düşük şekilde başlarken, temsilcimiz aradığı gole bir türlü ulaşamadı. Trabzon deplasmanından 1 puanla dönen sarı yeşilliler, gelecek hafta sahasında Fethiyespor’u konuk edecek.

3.Lig ekibimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş, yeni sezonun ilk maçında deplasmanda Yomraspor ile 1-1 berabere kaldı. Sezonun ilk maçı nedeniyle iki takım da bocalarken, temsilcimizin tek sayısı Fahrettin Bıyıklı’dan geldi.

2020-2021 sezonuna Misli.com 3.Lig 2.Grup’ta start veren temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş, yeni sezonla 1 puanla başladı. Ligin ilk maçında deplasmanda Yomraspor ile karşı karşıya gelen sarı yeşilli ekibimiz sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Yomra İlçe Stadı’nda oynanan mücadeleye Alper, Metin, Fahrettin, Hüseyin, Samet, Çağrı, Selman, Berat, Emre, Ahmet, Nebi ilk 11’ini süren Teknik Direktör Ender Alkan, takımı ile resmi maçına çıkmış oldu.

POZİSYON ÜRETEMEDİK

Karşılaşmanın ilk yarısında topla daha çok oynayan taraf sarı yeşilli ekibimiz olsa da özellikle hücum hattında etkili olamayan ekibimiz, 43.dakikada geriye düştü. Savunmanın hatasını iyi değerlendiren Yomrasporlu Fatih Kıran, ev sahibi ekibi 1-0 öne geçiren golü kaydetti.  Golün şokunu çabuk atlatan sarı yeşilliler, soyunma odasına girmeden golü buldu.

GOL FAHRETTİN’DEN

45+1’de Samet’in ortasında şık bir kafa vuruşu ile topu ağlara gönderen Fahrettin Bıyıklı, Darıca G.B’ye beraberliği getiren golü kaydetti. Mücadelenin ikinci yarısına iki takım da temposu düşük şekilde başlarken, temsilcimiz aradığı gole bir türlü ulaşamadı. Trabzon deplasmanından 1 puanla dönen sarı yeşilliler, gelecek hafta sahasında Fethiyespor’u konuk edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.