DARICA G.B BUNU TAM 1 YIL BEKLEDİ!

SPOR 17.11.2020 - 10:10, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

DARICA G.B BUNU TAM 1 YIL BEKLEDİ!

3.Lig ekibimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş, Tokatspor karşısında çok önemli bir galibiyet e imza atarken, ligde yaklaşık 1 yıl aradan sonra deplasmanda maç kazandı. Gurbetteki makus kaderine son veren sarı yeşilliler, 12 maçlık kötü seriyi bitirdi. Tokatspor’a karşı tarihindeki ilk gollerini atarak ilk galibiyetini elde eden Darıca Gençlerbirliği A.Ş, aynı zamanda ligde çok uzun bir zaman sonra deplasmanda galibiyet sevinci yaşadı. Gurbetteki son galibiyetini 20 Kasım 2019’da oynanan maçta Altındağ Belediyespor karşısında 1-0’lık skorla alan sarı yeşilliler, tam 360 gün sonra bir dış saha maçında 3 puan sevinci yaşadı. Bu periyotta çıktığı 12 maçta, 6 beraberlik ve 6 yenilgi alan sarı yeşilliler, 1 yıl sonra deplasmanda kazanarak üzerinde dolaşan kara bulutları dağıtmayı başardı. Temsilcimizin yeni hedefi ise; yine 1 yıl sonra üst üste iki kez maç kazanarak galibiyet serisi yakalamak. Sarı yeşilli ekibimiz Perşembe günü sahasında Ağrı 1970 Spor’u yenmesi halinde, tam 28 maç sonra üst üste maç kazanmış olacak.

3.Lig ekibimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş, Tokatspor karşısında çok önemli bir galibiyet e imza atarken, ligde yaklaşık 1 yıl aradan sonra deplasmanda maç kazandı. Gurbetteki makus kaderine son veren sarı yeşilliler, 12 maçlık kötü seriyi bitirdi.

Tokatspor’a karşı tarihindeki ilk gollerini atarak ilk galibiyetini elde eden Darıca Gençlerbirliği A.Ş, aynı zamanda ligde çok uzun bir zaman sonra deplasmanda galibiyet sevinci yaşadı. Gurbetteki son galibiyetini 20 Kasım 2019’da oynanan maçta Altındağ Belediyespor karşısında 1-0’lık skorla alan sarı yeşilliler, tam 360 gün sonra bir dış saha maçında 3 puan sevinci yaşadı. Bu periyotta çıktığı 12 maçta, 6 beraberlik ve 6 yenilgi alan sarı yeşilliler, 1 yıl sonra deplasmanda kazanarak üzerinde dolaşan kara bulutları dağıtmayı başardı. Temsilcimizin yeni hedefi ise; yine 1 yıl sonra üst üste iki kez maç kazanarak galibiyet serisi yakalamak. Sarı yeşilli ekibimiz Perşembe günü sahasında Ağrı 1970 Spor’u yenmesi halinde, tam 28 maç sonra üst üste maç kazanmış olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.