DARICA’DA TRAFİK RAHATLAYACAK

Darıca 04.09.2020 - 10:35, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

DARICA’DA TRAFİK RAHATLAYACAK

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıcalılar’ın refahı için Cengiz Topel Caddesi’nde başlatılan çalışmaların trafiği rahatlatacağını dile getirdi. Darıca’nın sorunlarını çözmek için göreve geldiği günden bu yana canla başla çalışan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Adnan Menderes Kültür Merkezi önünden Cengiz Topel Caddesine bağlanacak kavşak çalışmalarını yerinde inceledi. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Bıyık açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte yapımına devam ettiğimiz Cengiz Topel Caddesindeyiz. YENİ GİRİŞ-ÇIKIŞ NOKTASI Nüfusu sürekli artan ilçemize Darıca’dan Eskihisar’a yeni giriş projesi kapsamında Darıca Cengiz Topel Caddesi’ndeki çalışmalarımızı hızlandırdık. Adnan Menderes Kültür Merkezimiz önünden Cengiz Topel Caddesine bağlanacak kavşak ile Gebze’yle aramızda yeni bir giriş çıkış noktası oluşturarak, Battalgazi Caddesi ve İstasyon Caddesinin trafik yükünü hafifletmiş olacağız. Kocaeli Büyükşehir Belediyemizle koordineli bir şekilde vatandaşlarımızın sağlığı ve refahı için çalışmalarımızı ve projelerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz.”

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıcalılar’ın refahı için Cengiz Topel Caddesi’nde başlatılan çalışmaların trafiği rahatlatacağını dile getirdi.

Darıca’nın sorunlarını çözmek için göreve geldiği günden bu yana canla başla çalışan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Adnan Menderes Kültür Merkezi önünden Cengiz Topel Caddesine bağlanacak kavşak çalışmalarını yerinde inceledi. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Bıyık açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte yapımına devam ettiğimiz Cengiz Topel Caddesindeyiz.

YENİ GİRİŞ-ÇIKIŞ NOKTASI

Nüfusu sürekli artan ilçemize Darıca’dan Eskihisar’a yeni giriş projesi kapsamında Darıca Cengiz Topel Caddesi’ndeki çalışmalarımızı hızlandırdık. Adnan Menderes Kültür Merkezimiz önünden Cengiz Topel Caddesine bağlanacak kavşak ile Gebze’yle aramızda yeni bir giriş çıkış noktası oluşturarak, Battalgazi Caddesi ve İstasyon Caddesinin trafik yükünü hafifletmiş olacağız. Kocaeli Büyükşehir Belediyemizle koordineli bir şekilde vatandaşlarımızın sağlığı ve refahı için çalışmalarımızı ve projelerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.