DARICA’DA SATIŞA ÇIKTI

Darıca 16.03.2021 - 16:59, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

DARICA’DA SATIŞA ÇIKTI

DARICA’DA SATIŞA ÇIKTI
Gebze İcra Dairesi Darıca Kazımkarabekir'de bulunan 2+1 daireyi icradan satışa çıkardı. Gebze İcra Dairesi Darıca Kazımkarabekir'de bulunan 2+1 daireyi icradan satışa çıkardı. 99 metrekare olan ve doğalgazla ısınan daire için toplamda 397.908 ₺ muhammen bedel isteniyor. Açık artırma usulüyle yapılacak olan ihaleye teklifte bulunmak isteyenler birinci artırmanınyirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecek. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız  
DARICA’DA SATIŞA ÇIKTI

Gebze İcra Dairesi Darıca Kazımkarabekir'de bulunan 2+1 daireyi icradan satışa çıkardı.

Gebze İcra Dairesi Darıca Kazımkarabekir'de bulunan 2+1 daireyi icradan satışa çıkardı. 99 metrekare olan ve doğalgazla ısınan daire için toplamda 397.908 ₺ muhammen bedel isteniyor. Açık artırma usulüyle yapılacak olan ihaleye teklifte bulunmak isteyenler birinci artırmanınyirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecek.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.