DARICA’DA ‘SANAT’ VAR!

Darıca 30.03.2021 - 16:36, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

DARICA’DA ‘SANAT’ VAR!

Gençlerin kültür sanatla tanışması ve ilçenin kültür sanat alanındaki eksikliğini gidermesi için hayata geçirilen İskoliye Sanat Akademisi’nde geleceğin piyanistleri yetişiyor. ‘Gelenekten Geleceğe’ sloganıyla hizmet veren İskoliye Sanat Akademisi’nde derslere pandemi sebebiyle ara verilmişi. Normalleşmeyle birlikte yüz yüze derslerin yeniden başladığı İskoliye Sanat Akademisi’nde; tiyatro, drama, bağlama, gitar, piyano, keman, ney ile Türk Halk Müziği Korosu ve Türk Sanat Müziği Korosu olmak üzere 9 farklı branşta uzman eğitmenler tarafından dersler veriliyor. Darıca Belediyesi İskoliye Sanat Akademisinde devam eden piyano kursundan görüntüler paylaşarak  “Geleceğin piyanistlerini buralarda yetiştiriyoruz” açıklamasında bulundu.

Gençlerin kültür sanatla tanışması ve ilçenin kültür sanat alanındaki eksikliğini gidermesi için hayata geçirilen İskoliye Sanat Akademisi’nde geleceğin piyanistleri yetişiyor.

‘Gelenekten Geleceğe’ sloganıyla hizmet veren İskoliye Sanat Akademisi’nde derslere pandemi sebebiyle ara verilmişi. Normalleşmeyle birlikte yüz yüze derslerin yeniden başladığı İskoliye Sanat Akademisi’nde; tiyatro, drama, bağlama, gitar, piyano, keman, ney ile Türk Halk Müziği Korosu ve Türk Sanat Müziği Korosu olmak üzere 9 farklı branşta uzman eğitmenler tarafından dersler veriliyor. Darıca Belediyesi İskoliye Sanat Akademisinde devam eden piyano kursundan görüntüler paylaşarak  “Geleceğin piyanistlerini buralarda yetiştiriyoruz” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.