DARICA’DA SAĞLIK, HER ŞEYDEN ÖNCE GELİYOR

Darıca 26.11.2020 - 12:38, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

DARICA’DA SAĞLIK, HER ŞEYDEN ÖNCE GELİYOR

Koronavirüse karşı mücadelesini sürdüren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve ekibi, önlemler kapsamında sağlık ocaklarının ardından muhtarlık binaları ve camilere de temassız dezenfektan ünitesi dağıttı. Darıca Belediyesi eczaneler, sağlık kuruluşları, okullar, ibadet yerleri, PTT şubeleri gibi halkın yoğun şekilde kullandığı alanların düzenli olarak dezenfekte etmeye devam ediyor. Diğer taraftan koronavirüs ile mücadele kapsamında Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla belediye ekipleri, camilere ve muhtarlık binalarına da el dezenfektanlarının bulunduğu temassız dezenfektan üniteleri yerleştirdi. Koronavirüse karşı mücadeleyi sürdürdüklerini hatırlatan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca’da düzenli olarak denetimlerin yapıldığını ve ilçe genelinde dezenfekte çalışmaları aralıksız sürdüğünü dile getirdi. TEDBİRLERE UYALIM Başkan Bıyık açıklamasında, “İlçemiz genelinde virüse yönelik tedbirleri kesintisiz uyguluyoruz. Birçok alanda dezenfeksiyon işlemi gerçekleştirirken hayatımızda önemli bir yer teşkil eden sağlık kuruluşlarımızın ardından camilerimizin ve muhtarlıklarımızın girişlerine de el dezenfektanları yerleştirdik. Hemşerilerimizin ibadetlerini sağlıkla yerine getirmelerini oldukça önemsiyoruz. Darıca Belediyesi olarak salgına yönelik ilçemizde etkin bir mücadele ediyoruz. Yaşadığımız bu zorlu süreci vatandaş olarak tedbirlere uyarak geçirmemiz şart. Maske, mesafe ve temizliğe özen göstererek vaka sayısının azalmasını sağlamak bizim elimizde. Tedbirlere uyarak bu zorlu süreci sağlıkla atlatabiliriz” dedi.

Koronavirüse karşı mücadelesini sürdüren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve ekibi, önlemler kapsamında sağlık ocaklarının ardından muhtarlık binaları ve camilere de temassız dezenfektan ünitesi dağıttı.

Darıca Belediyesi eczaneler, sağlık kuruluşları, okullar, ibadet yerleri, PTT şubeleri gibi halkın yoğun şekilde kullandığı alanların düzenli olarak dezenfekte etmeye devam ediyor. Diğer taraftan koronavirüs ile mücadele kapsamında Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla belediye ekipleri, camilere ve muhtarlık binalarına da el dezenfektanlarının bulunduğu temassız dezenfektan üniteleri yerleştirdi. Koronavirüse karşı mücadeleyi sürdürdüklerini hatırlatan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca’da düzenli olarak denetimlerin yapıldığını ve ilçe genelinde dezenfekte çalışmaları aralıksız sürdüğünü dile getirdi.

TEDBİRLERE UYALIM

Başkan Bıyık açıklamasında, “İlçemiz genelinde virüse yönelik tedbirleri kesintisiz uyguluyoruz. Birçok alanda dezenfeksiyon işlemi gerçekleştirirken hayatımızda önemli bir yer teşkil eden sağlık kuruluşlarımızın ardından camilerimizin ve muhtarlıklarımızın girişlerine de el dezenfektanları yerleştirdik. Hemşerilerimizin ibadetlerini sağlıkla yerine getirmelerini oldukça önemsiyoruz. Darıca Belediyesi olarak salgına yönelik ilçemizde etkin bir mücadele ediyoruz. Yaşadığımız bu zorlu süreci vatandaş olarak tedbirlere uyarak geçirmemiz şart. Maske, mesafe ve temizliğe özen göstererek vaka sayısının azalmasını sağlamak bizim elimizde. Tedbirlere uyarak bu zorlu süreci sağlıkla atlatabiliriz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.