DARICA’DA KAÇAK GÖÇMENLER YAKALANDI

ASAYİŞ 12.11.2021 - 13:01, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

DARICA’DA KAÇAK GÖÇMENLER YAKALANDI

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, Darıca’da bir TIR parkında buluna Tır Dorsesi içerisinde şüphe üzerine yapılan kontrollerde 4 düzensiz göçmen yakalandı. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan TIR şoförü F.M sevk edildiği adli merciiler tarafından tutuklandı. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan rutin kontroller esnasında, Darıca’da bir TIR parkında bulunan Tır dorsesi içerisinden gelen seslerden şüphelenerek yapılan kontrollerde, 4 düzensiz göçmen yakalandı. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan ve göçmen kaçakçılığı suçundan adli mercilere sevk edilen F.M tutuklanarak cezaevine kondu. Yakalanan düzensiz göçmenler ise sınır dışı edilmek üzere Kocaeli İl Göç İdaresi Geri Gönderim Merkezine teslim edildi.  

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, Darıca’da bir TIR parkında buluna Tır Dorsesi içerisinde şüphe üzerine yapılan kontrollerde 4 düzensiz göçmen yakalandı. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan TIR şoförü F.M sevk edildiği adli merciiler tarafından tutuklandı.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan rutin kontroller esnasında, Darıca’da bir TIR parkında bulunan Tır dorsesi içerisinden gelen seslerden şüphelenerek yapılan kontrollerde, 4 düzensiz göçmen yakalandı. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan ve göçmen kaçakçılığı suçundan adli mercilere sevk edilen F.M tutuklanarak cezaevine kondu. Yakalanan düzensiz göçmenler ise sınır dışı edilmek üzere Kocaeli İl Göç İdaresi Geri Gönderim Merkezine teslim edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.