DARICA’DA İHTİYAÇ SAHİPLERİ YALNIZ DEĞİL

Darıca 27.11.2020 - 10:50, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

DARICA’DA İHTİYAÇ SAHİPLERİ YALNIZ DEĞİL

Darıca Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlara 8 bin adet alışveriş kartı dağıtarak vatandaşların derdine çare olacak. Belediyeler ‘Sosyal yardım’ adı altında pek çok vatandaşa çeşitli yardımlarda bulunuyor. Her yıl düzenli olarak yapılan bu yardımlar, son yıllarda daha çok alışveriş kartı ile yapılıyor. Kocaeli’de birçok belediyenin dağıttığı bu yardım kartları bu yıl yine Darıca’da da dağıtılacak. Geçtiğimiz yıl 6 bin kişiye dağıtılan yardım kartları bu yıl 8 bin ihtiyaç sahibi vatandaşa dağıtılacak. Darıca Belediyesi’nden verilen ilana göre, 8 bin adet yardım kartı ile vatandaşlar belirli noktalarda alışveriş yapabilecek. Darıca Belediyesi bu kartlardan 1000 adedini ihale bitiminde dağıtmaya başlarken, kalan 7 bin adet kartı ise daha sonra dağıtacak. Söz konusu ihale, 21 Aralık Pazartesi günü Darıca Belediye binasında yapılacak.

Darıca Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlara 8 bin adet alışveriş kartı dağıtarak vatandaşların derdine çare olacak.

Belediyeler ‘Sosyal yardım’ adı altında pek çok vatandaşa çeşitli yardımlarda bulunuyor. Her yıl düzenli olarak yapılan bu yardımlar, son yıllarda daha çok alışveriş kartı ile yapılıyor. Kocaeli’de birçok belediyenin dağıttığı bu yardım kartları bu yıl yine Darıca’da da dağıtılacak. Geçtiğimiz yıl 6 bin kişiye dağıtılan yardım kartları bu yıl 8 bin ihtiyaç sahibi vatandaşa dağıtılacak. Darıca Belediyesi’nden verilen ilana göre, 8 bin adet yardım kartı ile vatandaşlar belirli noktalarda alışveriş yapabilecek. Darıca Belediyesi bu kartlardan 1000 adedini ihale bitiminde dağıtmaya başlarken, kalan 7 bin adet kartı ise daha sonra dağıtacak. Söz konusu ihale, 21 Aralık Pazartesi günü Darıca Belediye binasında yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.