DARICA’DA HERKES UYURKEN ONLAR BAKIN NE YAPTI

Darıca 16.04.2021 - 10:39, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

DARICA’DA HERKES UYURKEN ONLAR BAKIN NE YAPTI

Darıca Belediyesi temizlik ekipleri, Perşembe Pazarı’nın ardından pazaryerini pırıl pırıl yaptı. Darıca Belediyesi’ne bağlı ekipler Darıca’da Perşembe günleri kurulan halk pazarında temizlik yaptılar. Yapılan temizlikle halkın rahat ve huzurlu hareket edebilmesi amaçlanırken, vatandaşların temiz ve sağlıklı ortamlarda pazar alışverişi yapabilmeleri, Pazar artıklarından olumsuz yönde etkilenmelerine karşı tedbir amaçlı yapılan çalışmada ekipler Pazar alanını ve sokakları yıkadı. GİZLİ KAHRAMANLAR Belediye ekiplerinin hummalı çalışmasını paylaşan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Şehir uyurken sessiz sedasız çalışan, bu güzel ilçeyi pırıl pırıl yapan gizli kahramanlarımız var. Semt pazarlarımızın ardından geç saatlere kadar çalışan tüm temizlik personellerimize, gizli kahramanlarımıza kolaylıklar diliyorum” dedi.

Darıca Belediyesi temizlik ekipleri, Perşembe Pazarı’nın ardından pazaryerini pırıl pırıl yaptı.

Darıca Belediyesi’ne bağlı ekipler Darıca’da Perşembe günleri kurulan halk pazarında temizlik yaptılar. Yapılan temizlikle halkın rahat ve huzurlu hareket edebilmesi amaçlanırken, vatandaşların temiz ve sağlıklı ortamlarda pazar alışverişi yapabilmeleri, Pazar artıklarından olumsuz yönde etkilenmelerine karşı tedbir amaçlı yapılan çalışmada ekipler Pazar alanını ve sokakları yıkadı.

GİZLİ KAHRAMANLAR

Belediye ekiplerinin hummalı çalışmasını paylaşan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Şehir uyurken sessiz sedasız çalışan, bu güzel ilçeyi pırıl pırıl yapan gizli kahramanlarımız var. Semt pazarlarımızın ardından geç saatlere kadar çalışan tüm temizlik personellerimize, gizli kahramanlarımıza kolaylıklar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.