DARICA’DA ÇALDI, İSTANBUL’DA YAKALANDI

ASAYİŞ 05.11.2020 - 15:47, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

DARICA’DA ÇALDI, İSTANBUL’DA YAKALANDI

Darıca’da bir evden tabanca ve ziynet eşyası çalan ve Darıca İrşat Camii’nden 5 bin TL M.B. ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları neticesinde İstanbul’da yakalandı. Darıca Zincirlikuyu Mahallesi’nde bir evden bir tabanca ve ziynet eşyası çalan M.B., Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalar neticesinde 4 Kasım’da İstanbul Fatih ilçe Emniyet Müdürlüğü bağlı ekipler tarafından yakalandı. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Şahıs ile ilgili devam eden çalışmalarda, 07.10.2020 günü Darıca ilçemiz Osmangazi Mahallesi İrşat Camiinden yaklaşık 5 bin TL değerinde bilgisayar ve kamera kayıt cihazının çalınması olayını gerçekleştirdiği tespit edilmiştir. Hırsızlık olayları ile ilgili olarak işlemleri tamamlanan şahıs bugün adli makamlara sevk edilmiştir. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir” ifadelerine yer verildi.

Darıca’da bir evden tabanca ve ziynet eşyası çalan ve Darıca İrşat Camii’nden 5 bin TL M.B. ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları neticesinde İstanbul’da yakalandı.

Darıca Zincirlikuyu Mahallesi’nde bir evden bir tabanca ve ziynet eşyası çalan M.B., Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalar neticesinde 4 Kasım’da İstanbul Fatih ilçe Emniyet Müdürlüğü bağlı ekipler tarafından yakalandı. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Şahıs ile ilgili devam eden çalışmalarda, 07.10.2020 günü Darıca ilçemiz Osmangazi Mahallesi İrşat Camiinden yaklaşık 5 bin TL değerinde bilgisayar ve kamera kayıt cihazının çalınması olayını gerçekleştirdiği tespit edilmiştir. Hırsızlık olayları ile ilgili olarak işlemleri tamamlanan şahıs bugün adli makamlara sevk edilmiştir. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.