DARICA’DA BİR KİŞİYİ YARALAYAN ZANLILAR YAKALANDI!

ASAYİŞ 18.08.2020 - 10:16, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

DARICA’DA BİR KİŞİYİ YARALAYAN ZANLILAR YAKALANDI!

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü, İl genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarını kararlılıkla sürdürüyor. Bu kapsamda önceki gün Darıca Osmangazi Mahallesi’nde meydana gelen silahla yaralama olayının failleri kısa sürede yakalanarak cezaevine gönderildi. Darıca Osmangazi Mahallesi’nde önceki gün gece meydana gelen olayda U.A isimli bir kişi açılan ateş sonucu yaralanırken, Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Ekiplerince yapılan çalışmalarda silahla yaralama olayına karıştıkları tespit edilen 3 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan M.Ö., B.S. ve F.K. isimli şahısların kullandıkları araçta yapılan aramada 1 adet sustalı bıçak, 1 adet Pompalı tüfek, 3 adet ruhsatsız tabanca ve bu silahlara ait mermi ele geçirildi. Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan M.Ö. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü, İl genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarını kararlılıkla sürdürüyor. Bu kapsamda önceki gün Darıca Osmangazi Mahallesi’nde meydana gelen silahla yaralama olayının failleri kısa sürede yakalanarak cezaevine gönderildi.

Darıca Osmangazi Mahallesi’nde önceki gün gece meydana gelen olayda U.A isimli bir kişi açılan ateş sonucu yaralanırken, Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Ekiplerince yapılan çalışmalarda silahla yaralama olayına karıştıkları tespit edilen 3 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan M.Ö., B.S. ve F.K. isimli şahısların kullandıkları araçta yapılan aramada 1 adet sustalı bıçak, 1 adet Pompalı tüfek, 3 adet ruhsatsız tabanca ve bu silahlara ait mermi ele geçirildi. Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan M.Ö. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.