DARICA’DA ASFALT VE PARKE ÇALIŞMALARI KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR

Darıca 13.04.2021 - 16:02, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

DARICA’DA ASFALT VE PARKE ÇALIŞMALARI KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR

Asfalt ve parke serim programlarına tüm hızı ile devam eden Darıca Belediyesi Ramazan ayının ilk haftasında çalışmalarına ara vermiyor. Darıca’da asfalt ve parke serim çalışmaları tam gaz devam ediyor. Darıca’nın sorunlarını çözmek için göreve geldiği günden bu yana canla başla çalışan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, her hafta sokak sokak Darıca’da asfalt ve parke serim programları yapıyor. asfalt ve parke serim programlarının Ramazan ayında da duraksama yaşamadan devam edeceğini belirten Başkan Bıyık, “Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz mahalle, cadde ve sokaklarımızda çalışmalarını sürdürüyor” dedi. İŞTE BU HAFTA SOKAK SOKAK ÇALIŞMALARIN YAPILACAĞI YERLER:

Asfalt ve parke serim programlarına tüm hızı ile devam eden Darıca Belediyesi Ramazan ayının ilk haftasında çalışmalarına ara vermiyor.

Darıca’da asfalt ve parke serim çalışmaları tam gaz devam ediyor. Darıca’nın sorunlarını çözmek için göreve geldiği günden bu yana canla başla çalışan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, her hafta sokak sokak Darıca’da asfalt ve parke serim programları yapıyor. asfalt ve parke serim programlarının Ramazan ayında da duraksama yaşamadan devam edeceğini belirten Başkan Bıyık, “Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz mahalle, cadde ve sokaklarımızda çalışmalarını sürdürüyor” dedi.

İŞTE BU HAFTA SOKAK SOKAK ÇALIŞMALARIN YAPILACAĞI YERLER:

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.