DARICA’DA AHDE VEFA

Darıca 16.03.2021 - 11:47, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

DARICA’DA AHDE VEFA

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, eşi vefat eden Kıbrıs Gazisi Cemal Ergin’i evinde ziyaret ederek kendisine her zaman destek olacaklarını ifade etti. Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Belediye Başkanı muzaffer Bıyık ve İlçe Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Burçin Şen, Darıca’da ikamet eden ve eşi vefat eden Kıbrıs Gazisi Cemal Ergin’i evinde ziyaret etti. Gazi Ergin’in önceden olduğu gibi şimdi de her koşulda destekçileri olduğunu dile getiren Darıca Kaymakamı Yüksel Kara başsağlığı diledi. AİLELERİMİZİN YANINDAYIZ Gazi Cemal Ergin ve ailesiyle bir süre sohbet eden Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, “Gazi ve şehit ailelerinin her zaman yanındayız. Vatanımız, bayrağımız ve mukaddesatımız için gazı olan ve canını feda etmiş tüm şehitlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum” dedi. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da Kıbrıs Gazisi Cemal Ergin’ başsağlığı dileyerek, “Kutsal vatanımız uğruna en değerli varlıklarını kaybeden veya gazi olan vatandaşlarımızın her daim yanındayız. Sizlerin her zaman emrinizdeyim, her türlü sorun ve sıkıntılarınızda yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim” açıklamasında bulundu.

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, eşi vefat eden Kıbrıs Gazisi Cemal Ergin’i evinde ziyaret ederek kendisine her zaman destek olacaklarını ifade etti.

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Belediye Başkanı muzaffer Bıyık ve İlçe Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Burçin Şen, Darıca’da ikamet eden ve eşi vefat eden Kıbrıs Gazisi Cemal Ergin’i evinde ziyaret etti. Gazi Ergin’in önceden olduğu gibi şimdi de her koşulda destekçileri olduğunu dile getiren Darıca Kaymakamı Yüksel Kara başsağlığı diledi.

AİLELERİMİZİN YANINDAYIZ

Gazi Cemal Ergin ve ailesiyle bir süre sohbet eden Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, “Gazi ve şehit ailelerinin her zaman yanındayız. Vatanımız, bayrağımız ve mukaddesatımız için gazı olan ve canını feda etmiş tüm şehitlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum” dedi. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da Kıbrıs Gazisi Cemal Ergin’ başsağlığı dileyerek, “Kutsal vatanımız uğruna en değerli varlıklarını kaybeden veya gazi olan vatandaşlarımızın her daim yanındayız. Sizlerin her zaman emrinizdeyim, her türlü sorun ve sıkıntılarınızda yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.