DARICA BELEDİYESİ’NDEN AİLE SAĞLIĞI MERKEZLERİNE DEZENFEKTAN

Darıca 18.11.2020 - 17:35, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

DARICA BELEDİYESİ’NDEN AİLE SAĞLIĞI MERKEZLERİNE DEZENFEKTAN

Darıca Belediyesi, koronavirüse karşı mücadelesini sürdürüyor. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla ilçe genelinde toplu alanları dezenfekte eden belediye ekipleri, önlemler kapsamında aile sağlığı merkezlerine el dezenfektan üniteleri yerleştirdi. Darıca Belediyesi, ilçede sağlık kuruluşları, okullar, PTT şubeleri gibi halkın yoğun şekilde kullandığı alanların düzenli olarak dezenfekte ediyor. Diğer taraftan korona virüs ile mücadele kapsamında Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla, aile sağlığı merkezleri girişlerine de el dezenfektanlarının bulunduğu üniteler yerleştiriliyor. Korona virüse karşı mücadeleyi sürdürdüklerini hatırlatan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Hijyen ve dezenfeksiyon çalışmalarına en çok dikkat ettiğimiz mekanlar arasında aile sağlığı merkezlerimiz yer alıyor. TEDBİRLERE UYMALIYIZ Aile sağlığı merkezlerinin girişlerine yerleştirilen ünitelerde vatandaşlar giriş ve çıkışlarda ellerini dezenfekte ediyor. Böylece, vatandaşlar için hijyenik bir ortam sağlanıyor. Ayrıca, ünitelerdeki dezenfektan belediye ekiplerimiz tarafından sürekli olarak yenileniyor. Vatandaşlarımızın sağlığı için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu noktada çok hassas davranıyoruz. İlçemizin genelinde virüse yönelik tedbirleri kesintisiz uyguluyoruz. Yaşadığımız bu zorlu süreci vatandaş olarak tedbirlere uyarak geçirmemiz şart. Maske, mesafe ve temizliğe özen göstererek vaka sayısının azalmasını sağlamak bizim elimizde. Tedbirlere uyarak bu zorlu süreci sağlıkla atlatabiliriz.” BAŞKANIMIZ TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLACAK Darıca Belediyesinin Türkiye’ye örnek olacak güzel çalışmalara imza attığını ifade eden aile sağlığı merkezleri çalışanları, “Bu pandemi sürecinde insanlar bazı mekanlara girmekten endişe ediyor. Bu mekanların başında da hastaneler ve aile sağlığı merkezleri geliyor. Darıca Belediyemizin bu katkısı ve aile sağlığı merkezi çalışanlarımızın gayretiyle merkezlerimiz güvenilir mekanlar olacak. Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Darıca Belediyesi, koronavirüse karşı mücadelesini sürdürüyor. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla ilçe genelinde toplu alanları dezenfekte eden belediye ekipleri, önlemler kapsamında aile sağlığı merkezlerine el dezenfektan üniteleri yerleştirdi.

Darıca Belediyesi, ilçede sağlık kuruluşları, okullar, PTT şubeleri gibi halkın yoğun şekilde kullandığı alanların düzenli olarak dezenfekte ediyor. Diğer taraftan korona virüs ile mücadele kapsamında Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla, aile sağlığı merkezleri girişlerine de el dezenfektanlarının bulunduğu üniteler yerleştiriliyor. Korona virüse karşı mücadeleyi sürdürdüklerini hatırlatan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Hijyen ve dezenfeksiyon çalışmalarına en çok dikkat ettiğimiz mekanlar arasında aile sağlığı merkezlerimiz yer alıyor.

TEDBİRLERE UYMALIYIZ

Aile sağlığı merkezlerinin girişlerine yerleştirilen ünitelerde vatandaşlar giriş ve çıkışlarda ellerini dezenfekte ediyor. Böylece, vatandaşlar için hijyenik bir ortam sağlanıyor. Ayrıca, ünitelerdeki dezenfektan belediye ekiplerimiz tarafından sürekli olarak yenileniyor. Vatandaşlarımızın sağlığı için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu noktada çok hassas davranıyoruz. İlçemizin genelinde virüse yönelik tedbirleri kesintisiz uyguluyoruz. Yaşadığımız bu zorlu süreci vatandaş olarak tedbirlere uyarak geçirmemiz şart. Maske, mesafe ve temizliğe özen göstererek vaka sayısının azalmasını sağlamak bizim elimizde. Tedbirlere uyarak bu zorlu süreci sağlıkla atlatabiliriz.”

BAŞKANIMIZ TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLACAK

Darıca Belediyesinin Türkiye’ye örnek olacak güzel çalışmalara imza attığını ifade eden aile sağlığı merkezleri çalışanları, “Bu pandemi sürecinde insanlar bazı mekanlara girmekten endişe ediyor. Bu mekanların başında da hastaneler ve aile sağlığı merkezleri geliyor. Darıca Belediyemizin bu katkısı ve aile sağlığı merkezi çalışanlarımızın gayretiyle merkezlerimiz güvenilir mekanlar olacak. Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.