DARICA BAMBAŞKA OLACAK

Darıca 20.08.2020 - 11:19, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

DARICA BAMBAŞKA OLACAK

MODERN SOSYAL TESİSLERLE;
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, ‘Modern Sosyal Tesisler’ ilkesi ile çıktığı yolda 4 mahalleyi kapsayacak olan 30 Ağustos Zafer Parkı’nın yenilenme çalışmaları başladı. Darıca’da bir yandan korona virüs tedbirleri kapsamında çalışmalar artarak devam ederken bir yandan da normalleşme sonrası hayata geçirilecek projelerin çalışması tüm hızıyla sürüyor. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık Darıca’nın sosyal tesislerinin modernleşmesi için yeni adımlar atmaya devam ediyor. Son olarak yenilenen sosyal tesislere bir yenisini daha ekleyen Başkan Bıyık 4 mahalleyi kapsayacak olan 30 Ağustos Zafer Parkı’nın yenilenme çalışmalarının başlatıldığını duyurdu. SÖZÜMÜZ VARDI Belediyeye ait sosyal tesislerin daha modern hale getirilmesi için elinden gelen tüm çabayı sarf eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Göreve geldiğimizde vatandaşlarımıza sözümüz vardı. Sosyal tesislerimizin Darıca’ya yakışan bir hale gelmesi ve daha modern olması için çalışma başlattık. Bizler de sosyal tesislerimizin ihtiyaca cevap vermesi adına adımlar atıyoruz. Abdi İpekçi, Fevzi Çakmak, Kazım Karabekir ve Sırasöğütler Mahallelerimizin tam ortasında bulunan 30 Ağustos Zafer Parkı’mızın içindeki sosyal tesisimizde yenileme çalışmalarına devam ediyoruz. HEYECANLA BEKLİYORUZ Tüm hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uyarak, yeni konsepti ve uygun fiyat menüsüyle 30 Ağustos Zafer Parkı yenilendikten sonra sizleri bekliyor olacak. Darıca halkına yakışır sosyal tesisimiz kısa süre içerisinde tamamlanarak hizmete girecek. Tüm halkımızı büyük bir heyecanla yeni tesislerimizde ağırlamayı bekliyoruz” dedi.
MODERN SOSYAL TESİSLERLE;

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, ‘Modern Sosyal Tesisler’ ilkesi ile çıktığı yolda 4 mahalleyi kapsayacak olan 30 Ağustos Zafer Parkı’nın yenilenme çalışmaları başladı.

Darıca’da bir yandan korona virüs tedbirleri kapsamında çalışmalar artarak devam ederken bir yandan da normalleşme sonrası hayata geçirilecek projelerin çalışması tüm hızıyla sürüyor. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık Darıca’nın sosyal tesislerinin modernleşmesi için yeni adımlar atmaya devam ediyor. Son olarak yenilenen sosyal tesislere bir yenisini daha ekleyen Başkan Bıyık 4 mahalleyi kapsayacak olan 30 Ağustos Zafer Parkı’nın yenilenme çalışmalarının başlatıldığını duyurdu.

SÖZÜMÜZ VARDI

Belediyeye ait sosyal tesislerin daha modern hale getirilmesi için elinden gelen tüm çabayı sarf eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Göreve geldiğimizde vatandaşlarımıza sözümüz vardı. Sosyal tesislerimizin Darıca’ya yakışan bir hale gelmesi ve daha modern olması için çalışma başlattık. Bizler de sosyal tesislerimizin ihtiyaca cevap vermesi adına adımlar atıyoruz. Abdi İpekçi, Fevzi Çakmak, Kazım Karabekir ve Sırasöğütler Mahallelerimizin tam ortasında bulunan 30 Ağustos Zafer Parkı’mızın içindeki sosyal tesisimizde yenileme çalışmalarına devam ediyoruz.

HEYECANLA BEKLİYORUZ

Tüm hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uyarak, yeni konsepti ve uygun fiyat menüsüyle 30 Ağustos Zafer Parkı yenilendikten sonra sizleri bekliyor olacak. Darıca halkına yakışır sosyal tesisimiz kısa süre içerisinde tamamlanarak hizmete girecek. Tüm halkımızı büyük bir heyecanla yeni tesislerimizde ağırlamayı bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.