“DANIŞMANLARINI DEĞİŞTİRSİN!”

SİYASET 19.08.2020 - 13:01, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“DANIŞMANLARINI DEĞİŞTİRSİN!”

AYDIN ÜNLÜ’DEN FATMA BAŞKAN’A TAVSİYE
MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, CHP’li İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e tavsiye vererek, “Fatma Hanım’a her zaman söylüyorum, danışman kadrosunu değiştirsin” dedi. Milliyetçi Hareketçi Partisi Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, il başkanlığında haftalık olağan basın toplantısını gerçekleştirerek devam etmekte olan kongre sürecini değerlendirdi. Kongre sürecini de değerlendiren İl Başkanı Ünlü, “MHP’nin kongresi anlam taşımaktadır. MHP’nin kongresinde çıkacak olan yöneticilerin işleri zordur. Ülkemizi dışarıdan yönetmek, içerisini karıştırmak isteyenlerin kimler olduğunu kamuoyu ileriki günlerde daha iyi anlayacakladır. Bunları vatandaşa tek tek anlatacak olanlar ise MHP’nin yöneticilerdir. Ülkemiz hassas bir süreçten geçmektedir. Bu milletin MHP’ye ihtiyacı vardır. Kongrelerden güçlenerek çıkan MHP her yerde Cumhur İttifakı’nı anlatacaktır” dedi. DANIŞMAN KADROSU ÖNERİSİ İzmit Belediyesi’nin yatırım programı ve Hürriyet’in Büyükşehir Belediye Başkanlığı hakkında sorulan soruya cevap veren Ünlü, “Biri Kocaelili olan iki genel başkanın Kocaeli’ye gelip açılışları yapması kent adına anlam ifade eden bir programdı. Gerçekleşen programda Cumhur İttifakı’na da teşekkür edilmeliydi. Cumhur İttifakı’nın onayıyla bu projeler gerçekleştirildi. Seçime 3 yıl varken birilerini bir yerlere kondurmak, yapımcı anketlerle Türkiye’nin en başarılı belediye başkanı görmek gibi algıları yapmaları hayaldir. Büyükşehir Belediyesi’nin bütçesi 25 katrilyon, kentsel dönüşüm ile yatırımı 10 katrilyon. Bir tiyatro oynandı ve bu tiyatroyu da eline yüzüne bulaştırdı. Fatma Hanım’a her zaman söylüyorum, danışman kadrosunu değiştirsin” ifadelerini kullandı.
AYDIN ÜNLÜ’DEN FATMA BAŞKAN’A TAVSİYE

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, CHP’li İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e tavsiye vererek, “Fatma Hanım’a her zaman söylüyorum, danışman kadrosunu değiştirsin” dedi.

Milliyetçi Hareketçi Partisi Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, il başkanlığında haftalık olağan basın toplantısını gerçekleştirerek devam etmekte olan kongre sürecini değerlendirdi. Kongre sürecini de değerlendiren İl Başkanı Ünlü, “MHP’nin kongresi anlam taşımaktadır. MHP’nin kongresinde çıkacak olan yöneticilerin işleri zordur. Ülkemizi dışarıdan yönetmek, içerisini karıştırmak isteyenlerin kimler olduğunu kamuoyu ileriki günlerde daha iyi anlayacakladır. Bunları vatandaşa tek tek anlatacak olanlar ise MHP’nin yöneticilerdir. Ülkemiz hassas bir süreçten geçmektedir. Bu milletin MHP’ye ihtiyacı vardır. Kongrelerden güçlenerek çıkan MHP her yerde Cumhur İttifakı’nı anlatacaktır” dedi.

DANIŞMAN KADROSU ÖNERİSİ

İzmit Belediyesi’nin yatırım programı ve Hürriyet’in Büyükşehir Belediye Başkanlığı hakkında sorulan soruya cevap veren Ünlü, “Biri Kocaelili olan iki genel başkanın Kocaeli’ye gelip açılışları yapması kent adına anlam ifade eden bir programdı. Gerçekleşen programda Cumhur İttifakı’na da teşekkür edilmeliydi. Cumhur İttifakı’nın onayıyla bu projeler gerçekleştirildi. Seçime 3 yıl varken birilerini bir yerlere kondurmak, yapımcı anketlerle Türkiye’nin en başarılı belediye başkanı görmek gibi algıları yapmaları hayaldir. Büyükşehir Belediyesi’nin bütçesi 25 katrilyon, kentsel dönüşüm ile yatırımı 10 katrilyon. Bir tiyatro oynandı ve bu tiyatroyu da eline yüzüne bulaştırdı. Fatma Hanım’a her zaman söylüyorum, danışman kadrosunu değiştirsin” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.