Cumhur ittifakı tek yürek!

SİYASET 14.01.2021 - 14:25, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Cumhur ittifakı tek yürek!

AK Parti Gebze İlçe yönetimi, MHP Gebze İlçe teşkilatını ziyaret etti. AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş ve Kadın Kolları Başkanı Şenay Önder ile birlikte MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural ve yönetimini ziyaret etti. AK Parti Gebze Başkanı Recep Kaya ve MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural bir süre yerel gündem üzerine sohbet ederken ulusal gündemi de değerlendirdiler. BİRLİKTE SOHBET ETTİLER Cumhur ittifakını bir araya getiren buluşma yaklaşık bir saat sürerken ziyarette AK Parti ekibine teşekkür eden MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, “Recep Kaya başkanımıza, yönetimine ve gençlik kollarına teşekkür ederim, ayaklarına sağlık” dedi. AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ise “Serkan Kural başkanımıza ve yönetimine konukseverliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi. İki parti yöneticileri de görüşme sonrasında günün anısına fotoğraf çektirdiler.

AK Parti Gebze İlçe yönetimi, MHP Gebze İlçe teşkilatını ziyaret etti. AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş ve Kadın Kolları Başkanı Şenay Önder ile birlikte MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural ve yönetimini ziyaret etti. AK Parti Gebze Başkanı Recep Kaya ve MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural bir süre yerel gündem üzerine sohbet ederken ulusal gündemi de değerlendirdiler.

BİRLİKTE SOHBET ETTİLER

Cumhur ittifakını bir araya getiren buluşma yaklaşık bir saat sürerken ziyarette AK Parti ekibine teşekkür eden MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, “Recep Kaya başkanımıza, yönetimine ve gençlik kollarına teşekkür ederim, ayaklarına sağlık” dedi. AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ise “Serkan Kural başkanımıza ve yönetimine konukseverliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi. İki parti yöneticileri de görüşme sonrasında günün anısına fotoğraf çektirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.